Eskarock:

utwory

Cały Mój Zgiełk - Budka Suflera

Cały Mój Zgiełk - Budka Suflera
Gramy to w:
O Zespole: Zespół powstał w 1974 roku w Lublinie. Skład zespołu: Krzysztof Cugowski, Romuald Lipko, Andrzej Ziółkowski, Tomasz Zeliszewski. Zespół nagrał pierwszą płytę pt. "Cień wielkiej góry", która odniosła ogromny sukces. Po kilku latach od zespołu odszedł Krzysztof Cugowski. Jego zmiennicy wylansowali takie przeboje, jak: "Jolka, Jolka...", czy "Za ostatni grosz".  Po kilku latach Cugowski wrócił do zespołu. Budka Suflera przeżyła kryzys w latach 80-tych, aby później w latach 90-tych powrócić na szczytowe miejsca w listach przebojów. Byli gwiazdami na wielu znanych polskich festiwalach, ich płyty które odnosiły ogromne sukcesy to: "Cisza", "Nic nie boli tak, jak życie", "Bal wszystkich świętych". Obecny skład zespołu to: Krzysztof Cugowski, Romuald Lipko, Mirosław Stępień, Łukasz Pilch, Tomasz Zeliszewski, Anna Patynek, Piotr Kominek.
       

Dyskografia zespołu:
* 1975 - Cień wielkiej góry
* 1976 - Przechodniem byłem między wami
* 1978 - Na brzegu światła
* 1980 - Ona przyszła prosto z chmur
* 1982 - Za ostatni grosz
* 1984 - Czas czekania, czas olśnienia
* 1986 - Giganci tańczą
* 1988 - Ratujmy co się da!!
* 1993 - Cisza
* 1995 - Noc
* 1997 - Nic nie boli, tak jak życie
* 2000 - Bal wszystkich świętych
* 2002 - Mokre oczy
* 2004  -Jest
* 2009 - Zawsze czegoś brak

Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: Budka Suflera

tekst utworu: Cały Mój Zgiełk

  • Jest Taki Samotny Dom - Budka Suflera
    Jest Taki Samotny Dom - Budka Suflera
    tekst utworu do ulubionych
  • Szalony Koń - Budka Suflera
    Szalony Koń - Budka Suflera
    tekst utworu do ulubionych
  • Młode Lwy - Budka Suflera
    Młode Lwy - Budka Suflera
    tekst utworu do ulubionych
  • Cały Mój Zgiełk - Budka Suflera
    Cały Mój Zgiełk - Budka Suflera
    do ulubionych
  • Czas Wielkiej Wody - Budka Suflera
    Czas Wielkiej Wody - Budka Suflera
    do ulubionych
więcej utworów
Budka Suflera

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Uważaj - Cool Kids of Death
  • Sonnet - The Verve
    Sonnet - The Verve
    liczba odtworzeń: 57
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Christmas (Baby Please Come Home) - Death Cab for Cutie
    Christmas (Baby Please Come Home) - Death Cab for Cutie
    liczba odtworzeń: 26
    do ulubionych strona artysty
  • Smooth Criminal - Michael Jackson
    Smooth Criminal - Michael Jackson
    liczba odtworzeń: 57
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Atomic - Blondie
    Atomic - Blondie
    liczba odtworzeń: 706
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Chodź Ze Mną - Power Of Trinity
    Chodź Ze Mną - Power Of Trinity
    liczba odtworzeń: 3896
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Fresh Strawberries - Franz Ferdinand
  • Wataha - Męskie Granie Orkiestra 2016
    Wataha - Męskie Granie Orkiestra 2016
    liczba odtworzeń: 0
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Parachute - Kaiser Chiefs
    Parachute - Kaiser Chiefs
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Sunshine Of Your Love - Bobby McFerrin