Eskarock:

utwory

Cały Mój Zgiełk - Budka Suflera

Cały Mój Zgiełk - Budka Suflera
Gramy to w:
O Zespole: Zespół powstał w 1974 roku w Lublinie. Skład zespołu: Krzysztof Cugowski, Romuald Lipko, Andrzej Ziółkowski, Tomasz Zeliszewski. Zespół nagrał pierwszą płytę pt. "Cień wielkiej góry", która odniosła ogromny sukces. Po kilku latach od zespołu odszedł Krzysztof Cugowski. Jego zmiennicy wylansowali takie przeboje, jak: "Jolka, Jolka...", czy "Za ostatni grosz".  Po kilku latach Cugowski wrócił do zespołu. Budka Suflera przeżyła kryzys w latach 80-tych, aby później w latach 90-tych powrócić na szczytowe miejsca w listach przebojów. Byli gwiazdami na wielu znanych polskich festiwalach, ich płyty które odnosiły ogromne sukcesy to: "Cisza", "Nic nie boli tak, jak życie", "Bal wszystkich świętych". Obecny skład zespołu to: Krzysztof Cugowski, Romuald Lipko, Mirosław Stępień, Łukasz Pilch, Tomasz Zeliszewski, Anna Patynek, Piotr Kominek.
       

Dyskografia zespołu:
* 1975 - Cień wielkiej góry
* 1976 - Przechodniem byłem między wami
* 1978 - Na brzegu światła
* 1980 - Ona przyszła prosto z chmur
* 1982 - Za ostatni grosz
* 1984 - Czas czekania, czas olśnienia
* 1986 - Giganci tańczą
* 1988 - Ratujmy co się da!!
* 1993 - Cisza
* 1995 - Noc
* 1997 - Nic nie boli, tak jak życie
* 2000 - Bal wszystkich świętych
* 2002 - Mokre oczy
* 2004  -Jest
* 2009 - Zawsze czegoś brak

Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: Budka Suflera

tekst utworu: Cały Mój Zgiełk

  • Jest Taki Samotny Dom - Budka Suflera
    Jest Taki Samotny Dom - Budka Suflera
    tekst utworu do ulubionych
  • Szalony Koń - Budka Suflera
    Szalony Koń - Budka Suflera
    tekst utworu do ulubionych
  • Młode Lwy - Budka Suflera
    Młode Lwy - Budka Suflera
    tekst utworu do ulubionych
  • Cały Mój Zgiełk - Budka Suflera
    Cały Mój Zgiełk - Budka Suflera
    do ulubionych
  • Czas Wielkiej Wody - Budka Suflera
    Czas Wielkiej Wody - Budka Suflera
    do ulubionych
więcej utworów
Budka Suflera

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • I Drove All Night - Cyndi Lauper
    I Drove All Night - Cyndi Lauper
    liczba odtworzeń: 47
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Fell On Black Days - Soundgarden
    Fell On Black Days - Soundgarden
    liczba odtworzeń: 3
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Reckless - Papa Roach
    Reckless - Papa Roach
    liczba odtworzeń: 130
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Niewalczyk - Lech Janerka
    Niewalczyk - Lech Janerka
    liczba odtworzeń: 30
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Pozwól Mi Żyć (Są Chwile) - Peja
  • Broken - Seether, Amy Lee
    Broken - Seether, Amy Lee
    liczba odtworzeń: 25
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Hush - Kula Shaker
  • You're The Best Thing About Me - U2
    You're The Best Thing About Me - U2
    liczba odtworzeń: 0
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Hit Me - Suede
    Hit Me - Suede
    liczba odtworzeń: 756
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Hard On Me - Tom Petty