Eskarock:

utwory

Nothing’s Gonna Stop Us Now - Starship

Nothing’s Gonna Stop Us Now - Starship
Gramy to w:
O Zespole: Starship - Amerykański zespół założony w 1984 woku. Zespół powstał z rozwiązania Jefferson Starship. Styl muzyczny jaki prezentował Starship to pop i rock. Największymi przebojami zespołu są: "We Built This City", "Sara", "Tomorrow Doesn’t Matter Tonight", "Nothing’s Gonna Stop Us Now".

Dyskografia:
    * Dragon Fly - 1974
    * Red Octopus - 1975
    * Spitfire - 1976
    * Earth - 1978
    * Freedom at Point Zero - 1979
    * Modern Times - 1981
    * Winds of Change - 1982
    * Nuclear Furniture - 1984
    * Deep Sky - Virgin Space - 1995
    * Windows of Heaven - 1999

Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: Starship
  • We Built This City - Starship
    We Built This City - Starship
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Nothing’s Gonna Stop Us Now - Starship
    Nothing’s Gonna Stop Us Now - Starship
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Sara - Starship
    Sara - Starship
    tekst utworu do ulubionych
więcej utworów
Starship

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Siedemnastolatki - Dr Misio
    Siedemnastolatki - Dr Misio
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Autumn Song - Manic Street Preachers
    Autumn Song - Manic Street Preachers
    liczba odtworzeń: 43
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Żyję - IRA
    Żyję - IRA
    liczba odtworzeń: 1818
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Moja Baby - Wilki
    Moja Baby - Wilki
    liczba odtworzeń: 318
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • No Rest For The Wicked - Lykke Li
    No Rest For The Wicked - Lykke Li
    liczba odtworzeń: 9763
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • Radio Dalmacija - Strachy na Lachy
    Radio Dalmacija - Strachy na Lachy
    liczba odtworzeń: 14
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Ponoć... - Lipali
    Ponoć... - Lipali
    liczba odtworzeń: 437
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Alligator - Of Monsters And Men
    Alligator - Of Monsters And Men
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Salute Your Solution - The Raconteurs
  • Say You'll Haunt Me - Stone Sour
    Say You'll Haunt Me - Stone Sour
    liczba odtworzeń: 1817
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty