Eskarock:

utwory

Shine A Little Light - The Black Keys

Shine A Little Light - The Black Keys
Gramy to w: WAWA Polski Rock
O Zespole: The Black Keys - amerykański rockowo-bluesowy duet założony w 2001 roku w stanie Ohio, w którego skład wchodzą Dan Auerbach i Patrick Carney. Zespół zyskał poparcie u takich gwiazd jak Robert Plant z Led Zeppelin, Billy Gibbons z ZZ Top lub Joshua Homme z Queens of the Stone Age i Jon Spencer. Najnowszy album zespołu zatytułowany Brothers, ukazał się w 2010 roku.

Dyskografia
    * The Big Come Up - 2002
    * Thickfreakness - 2003
    * The Moan - 2004
    * Rubber Factory - 2004
    * Chulahoma: The Songs of Junior Kimbrough - 2006
    * Live in Austin, TX - 2006
    * Magic Potion - 2006
    * Attack & Release - 2008
    * Brothers - 2010

Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: The Black Keys

tekst utworu: Shine A Little Light

  • Mind Eraser - The Black Keys
  • Chop And Change - The Black Keys
    Chop And Change - The Black Keys
    tekst utworu do ulubionych
  • Tighten Up - The Black Keys
    Tighten Up - The Black Keys
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Dead And Gone - The Black Keys
    Dead And Gone - The Black Keys
    do ulubionych
  • Lonely Boy - The Black Keys
    Lonely Boy - The Black Keys
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
więcej utworów
The Black Keys

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • By The Sword - Slash, Andrew Stockdale
    By The Sword - Slash, Andrew Stockdale
    liczba odtworzeń: 1889
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • She Is Beautiful - Children of Bodom
  • Ain't No Party - Orson
    Ain't No Party - Orson
    liczba odtworzeń: 43
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Sleeping Dogs - Zakk Wylde
    Sleeping Dogs - Zakk Wylde
    liczba odtworzeń: 0
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Battle For The Sun - Placebo
    Battle For The Sun - Placebo
    liczba odtworzeń: 84
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Juxtaposed With U - Super Furry Animals
  • Anhedonia - Kasia Kowalska
    Anhedonia - Kasia Kowalska
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Echo - Eskimo Joe
  • Rabbit Hole - Jamie T
    Rabbit Hole - Jamie T
    liczba odtworzeń: 10719
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • Rollercoaster - Video