Eskarock:

utwory

Go - The Black Keys

Go - The Black Keys
Gramy to w: Eska Rock Alternative
O Zespole: The Black Keys - amerykański rockowo-bluesowy duet założony w 2001 roku w stanie Ohio, w którego skład wchodzą Dan Auerbach i Patrick Carney. Zespół zyskał poparcie u takich gwiazd jak Robert Plant z Led Zeppelin, Billy Gibbons z ZZ Top lub Joshua Homme z Queens of the Stone Age i Jon Spencer. Najnowszy album zespołu zatytułowany Brothers, ukazał się w 2010 roku.

Dyskografia
    * The Big Come Up - 2002
    * Thickfreakness - 2003
    * The Moan - 2004
    * Rubber Factory - 2004
    * Chulahoma: The Songs of Junior Kimbrough - 2006
    * Live in Austin, TX - 2006
    * Magic Potion - 2006
    * Attack & Release - 2008
    * Brothers - 2010

Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: The Black Keys
  • Mind Eraser - The Black Keys
  • Chop And Change - The Black Keys
    Chop And Change - The Black Keys
    tekst utworu do ulubionych
  • Tighten Up - The Black Keys
    Tighten Up - The Black Keys
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Dead And Gone - The Black Keys
    Dead And Gone - The Black Keys
    do ulubionych
  • Lonely Boy - The Black Keys
    Lonely Boy - The Black Keys
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
więcej utworów
The Black Keys

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Kultowy No Surprises - Radiohead
    No Surprises - Radiohead
    liczba odtworzeń: 1503
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Easy Lover - Phil Collins, Philip Bailey
    Easy Lover - Phil Collins, Philip Bailey
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Epic Last Song - Does It Offend You, Yeah?
    Epic Last Song - Does It Offend You, Yeah?
    liczba odtworzeń: 36
    do ulubionych strona artysty
  • Rich Kids Blues - Lykke Li
    Rich Kids Blues - Lykke Li
    liczba odtworzeń: 74
    do ulubionych strona artysty
  • Teraz - Szymon Wydra
    Teraz - Szymon Wydra
    liczba odtworzeń: 334
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Orphans - Coldplay
    Orphans - Coldplay
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Perfect - Simple Plan
  • Idę Na Szczyt - Grzegorz Markowski, Ryszard Sygitowicz
  • Pink - Aerosmith
    Pink - Aerosmith
    liczba odtworzeń: 110
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Uh Huh - Jade Bird
    Uh Huh - Jade Bird
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty