Eskarock:

utwory

Song #3 - Stone Sour

Song #3 - Stone Sour
Gramy to w: Eska Rock
O Zespole: Stone Sour to amerykańska grupa muzyczna założona w 1992 roku w Des Moines.  Obecnie w je skład wchodzą : Corey Taylor (śpiew, gitara), James Root (gitara), Josh Rand (gitara), Shawn Economaki (gitara basowa) i Roy Mayorga (perkusja).

W 1994 roku zespół wydał swoje pierwsze demo o hardrockowym brzmieniu, które nie zdobyło większej popularności. W 2002 roku ukazuje się krążek "Stone Sour". Wydany 1 sierpnia 2006 roku album "Come What(ever) May" liczy 12 piosenek. Na początku 2010 roku zespół poinformował, że pracuje nad trzecim albumem, który ma zostać wydany w sierpniu 2010 roku.

 Dyskografia

    * Demo (1994)
    * Stone Sour (2002)
          o "Get Inside" (2002)
          o "Bother" (2002)
          o "Inhale" (2003)
    * Come What(ever) May (2006)
          o "30/30-150" (2006)
          o "Through Glass" (2006)
          o "Reborn" (2006)
          o "Sillyworld" (2007)
          o "Zzyzx Rd." (2007)
    * Live in Moscow (2007)
Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: Stone Sour
  • Through The Glass - Stone Sour
    Through The Glass - Stone Sour
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Rose Red Violent Blue (This Song Is Dumb & So Am I) - Stone Sour
    Rose Red Violent Blue (This Song Is Dumb & So Am I) - Stone Sour
    tekst utworu do ulubionych
  • Zzyxz Rd - Stone Sour
  • Say You'll Haunt Me - Stone Sour
    Say You'll Haunt Me - Stone Sour
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Hesitate - Stone Sour
    Hesitate - Stone Sour
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
więcej utworów
Stone Sour

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Age Of Consent - 10cc
  • My Body - Young The Giant
    My Body - Young The Giant
    liczba odtworzeń: 1866
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Falling Skies - YUNGBLUD
  • Do Przodu - Dżem
    Do Przodu - Dżem
    liczba odtworzeń: 134
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Lights Of Home - U2
    Lights Of Home - U2
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Kultowy Thank You - Led Zeppelin
    Thank You - Led Zeppelin
    liczba odtworzeń: 255
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • It Means Nothing - Stereophonics
    It Means Nothing - Stereophonics
    liczba odtworzeń: 547
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • The Exorcist - Cannibal Corpse
    The Exorcist - Cannibal Corpse
    liczba odtworzeń: 15
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Tenderoni - Kele
    Tenderoni - Kele
    liczba odtworzeń: 10
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • Pistol Grip Pump - Rage Against The Machine