Eskarock:

utwory

Gotta Get a Grip - Mick Jagger

Gotta Get a Grip - Mick Jagger
Gramy to w: Eska Rock
O Zespole: Sir Michael "Mick" Philip Jagger – brytyjski wokalista i współzałożyciel zespołu rockowego The Rolling Stones urodzony w 1943 roku w Dartford w Anglii. Jagger wraz z gitarzystą Keithem Richardsem jest współtwórcą większości repertuaru Stonesów.

Jest wykonawcą opartych na bluesie i soulu melodyjnych i pełnych ekspresji piosenek, które sam komponuje. Oprócz kariery z zespołem Jagger prowadził również karierę solową wydając pięć albumów oraz filmową, obydwie bez większego powoddzenia.

W 2003 roku został obdarzony brytyjskim tytułem szlacheckim "Sir".

 Płyty solowe
    * 1985 - She's the Boss
    * 1987 - Primitive Cool
    * 1993 - Wandering Spirit
    * 2001 - Goddess in the Doorway
    * 2008 - The Very Best of Mick Jagger
   
Filmografia
    * 1969 - Performance
    * 1970 - Ned Kelly
    * 1991 - Freejack
    * 1997 - Bent
    * 2001 - The Man From Elysian Fields
Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: Mick Jagger

tekst utworu: Gotta Get a Grip

  • England Lost - Mick Jagger
    England Lost - Mick Jagger
    do ulubionych
  • Kultowy Dancing In The Street - David Bowie, Mick Jagger
    Dancing In The Street - David Bowie , Mick Jagger
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Gotta Get a Grip - Mick Jagger
    Gotta Get a Grip - Mick Jagger
    do ulubionych
  • T.H.E. (The Hardest Ever) - Jennifer Lopez, will.i.am, Mick Jagger
więcej utworów
Mick Jagger

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • You've Got The Love - Florence And The Machine
    You've Got The Love - Florence And The Machine
    liczba odtworzeń: 6028
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Resolve - Foo Fighters
  • Kultowy Do Ani - Kult
    Do Ani - Kult
    liczba odtworzeń: 5471
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Crack The Shutters - Snow Patrol
    Crack The Shutters - Snow Patrol
    liczba odtworzeń: 56
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Napinacz 2000 - Golden Life
    Napinacz 2000 - Golden Life
    liczba odtworzeń: 77
    do ulubionych strona artysty
  • Major Minus - Coldplay
  • An Angel Came To Me - Michael Jackson
  • Kultowy Walk On - U2
    Walk On - U2
    liczba odtworzeń: 3014
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Obietnice - Saluminesia
    Obietnice - Saluminesia
    liczba odtworzeń: 100
    do ulubionych strona artysty
  • The Sky Is A Neighborhood - Foo Fighters
    The Sky Is A Neighborhood - Foo Fighters
    liczba odtworzeń: 0
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty