Eskarock:

utwory

Weight Of Love - The Black Keys

Weight Of Love - The Black Keys
Gramy to w:
O Zespole: The Black Keys - amerykański rockowo-bluesowy duet założony w 2001 roku w stanie Ohio, w którego skład wchodzą Dan Auerbach i Patrick Carney. Zespół zyskał poparcie u takich gwiazd jak Robert Plant z Led Zeppelin, Billy Gibbons z ZZ Top lub Joshua Homme z Queens of the Stone Age i Jon Spencer. Najnowszy album zespołu zatytułowany Brothers, ukazał się w 2010 roku.

Dyskografia
    * The Big Come Up - 2002
    * Thickfreakness - 2003
    * The Moan - 2004
    * Rubber Factory - 2004
    * Chulahoma: The Songs of Junior Kimbrough - 2006
    * Live in Austin, TX - 2006
    * Magic Potion - 2006
    * Attack & Release - 2008
    * Brothers - 2010

Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: The Black Keys
  • Mind Eraser - The Black Keys
  • Chop And Change - The Black Keys
    Chop And Change - The Black Keys
    tekst utworu do ulubionych
  • Tighten Up - The Black Keys
    Tighten Up - The Black Keys
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Dead And Gone - The Black Keys
    Dead And Gone - The Black Keys
    do ulubionych
  • Lonely Boy - The Black Keys
    Lonely Boy - The Black Keys
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
więcej utworów
The Black Keys

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Exgirlfriend - No Doubt
  • I Know How To Die - Motörhead
  • Qwerty - Linkin Park
  • Lovefool - The Cardigans
    Lovefool - The Cardigans
    liczba odtworzeń: 2013
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • When I See You Dance With Another - Royal Republic
    When I See You Dance With Another - Royal Republic
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Skeletons - Yeah Yeah Yeahs
  • Smells Like Teen Spirit - Goya
  • Youngblood (Let It Out) - Kids In Glass Houses
    Youngblood (Let It Out) - Kids In Glass Houses
    liczba odtworzeń: 39
    do ulubionych strona artysty
  • The Bed - Lou Reed
  • Skinny Love - Bon Iver