Eskarock:

utwory

Fever - The Black Keys

Fever - The Black Keys
O Zespole: The Black Keys - amerykański rockowo-bluesowy duet założony w 2001 roku w stanie Ohio, w którego skład wchodzą Dan Auerbach i Patrick Carney. Zespół zyskał poparcie u takich gwiazd jak Robert Plant z Led Zeppelin, Billy Gibbons z ZZ Top lub Joshua Homme z Queens of the Stone Age i Jon Spencer. Najnowszy album zespołu zatytułowany Brothers, ukazał się w 2010 roku.

Dyskografia
    * The Big Come Up - 2002
    * Thickfreakness - 2003
    * The Moan - 2004
    * Rubber Factory - 2004
    * Chulahoma: The Songs of Junior Kimbrough - 2006
    * Live in Austin, TX - 2006
    * Magic Potion - 2006
    * Attack & Release - 2008
    * Brothers - 2010

Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: The Black Keys
  • Mind Eraser - The Black Keys
  • Chop And Change - The Black Keys
    Chop And Change - The Black Keys
    tekst utworu do ulubionych
  • Tighten Up - The Black Keys
    Tighten Up - The Black Keys
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Dead And Gone - The Black Keys
    Dead And Gone - The Black Keys
    do ulubionych
  • Lonely Boy - The Black Keys
    Lonely Boy - The Black Keys
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
więcej utworów
The Black Keys

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Private Dancer - Tina Turner
    Private Dancer - Tina Turner
    liczba odtworzeń: 0
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Harvester Of Sorrow - Metallica
    Harvester Of Sorrow - Metallica
    liczba odtworzeń: 217
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Hollow Years - Dream Theater
  • Kentucky Avenue - Tom Waits
    Kentucky Avenue - Tom Waits
    liczba odtworzeń: 17
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • AKA...Broken Arrow - Noel Gallagher's High Flying Birds
  • 3 Miles High - Travis
    3 Miles High - Travis
    liczba odtworzeń: 0
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Your Majesty - Morning Parade
  • Gdy Umiera Dzień - Maciej Silski
    Gdy Umiera Dzień - Maciej Silski
    liczba odtworzeń: 97
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Mann Gegen Mann - Rammstein
  • bury a friend - Billie Eilish
    bury a friend - Billie Eilish
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty