Eskarock:

utwory

Fever - The Black Keys

Fever - The Black Keys
O Zespole: The Black Keys - amerykański rockowo-bluesowy duet założony w 2001 roku w stanie Ohio, w którego skład wchodzą Dan Auerbach i Patrick Carney. Zespół zyskał poparcie u takich gwiazd jak Robert Plant z Led Zeppelin, Billy Gibbons z ZZ Top lub Joshua Homme z Queens of the Stone Age i Jon Spencer. Najnowszy album zespołu zatytułowany Brothers, ukazał się w 2010 roku.

Dyskografia
    * The Big Come Up - 2002
    * Thickfreakness - 2003
    * The Moan - 2004
    * Rubber Factory - 2004
    * Chulahoma: The Songs of Junior Kimbrough - 2006
    * Live in Austin, TX - 2006
    * Magic Potion - 2006
    * Attack & Release - 2008
    * Brothers - 2010

Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: The Black Keys
  • Mind Eraser - The Black Keys
  • Chop And Change - The Black Keys
    Chop And Change - The Black Keys
    tekst utworu do ulubionych
  • Tighten Up - The Black Keys
    Tighten Up - The Black Keys
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Dead And Gone - The Black Keys
    Dead And Gone - The Black Keys
    do ulubionych
  • Lonely Boy - The Black Keys
    Lonely Boy - The Black Keys
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
więcej utworów
The Black Keys

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Spiral - Alanis Morissette
  • Don't give In - Snow Patrol
  • Serce - Marek Grechuta
    Serce - Marek Grechuta
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • 1996 - The Wombats
    1996 - The Wombats
    liczba odtworzeń: 86
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • End Game - Taylor Swift, Ed Sheeran, Future
    End Game - Taylor Swift, Ed Sheeran, Future
    liczba odtworzeń: 0
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • Something Is Not Right With Me - Cold War Kids
  • Seemann - Apocalyptica, Nina Hagen
    Seemann - Apocalyptica, Nina Hagen
    liczba odtworzeń: 79
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Kultowy Who Wants To Live Forever - Queen
    Who Wants To Live Forever - Queen
    liczba odtworzeń: 3799
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Say Hello To The Angels - Interpol
  • Silver - Machine Head
    Silver - Machine Head
    liczba odtworzeń: 30
    tekst utworu do ulubionych strona artysty