Eskarock:

utwory

Do Me a Favor - Stone Sour

Do Me a Favor - Stone Sour
O Zespole: Stone Sour to amerykańska grupa muzyczna założona w 1992 roku w Des Moines.  Obecnie w je skład wchodzą : Corey Taylor (śpiew, gitara), James Root (gitara), Josh Rand (gitara), Shawn Economaki (gitara basowa) i Roy Mayorga (perkusja).

W 1994 roku zespół wydał swoje pierwsze demo o hardrockowym brzmieniu, które nie zdobyło większej popularności. W 2002 roku ukazuje się krążek "Stone Sour". Wydany 1 sierpnia 2006 roku album "Come What(ever) May" liczy 12 piosenek. Na początku 2010 roku zespół poinformował, że pracuje nad trzecim albumem, który ma zostać wydany w sierpniu 2010 roku.

 Dyskografia

    * Demo (1994)
    * Stone Sour (2002)
          o "Get Inside" (2002)
          o "Bother" (2002)
          o "Inhale" (2003)
    * Come What(ever) May (2006)
          o "30/30-150" (2006)
          o "Through Glass" (2006)
          o "Reborn" (2006)
          o "Sillyworld" (2007)
          o "Zzyzx Rd." (2007)
    * Live in Moscow (2007)
Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: Stone Sour
  • Through The Glass - Stone Sour
    Through The Glass - Stone Sour
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Rose Red Violent Blue (This Song Is Dumb & So Am I) - Stone Sour
    Rose Red Violent Blue (This Song Is Dumb & So Am I) - Stone Sour
    tekst utworu do ulubionych
  • Zzyxz Rd - Stone Sour
  • Say You'll Haunt Me - Stone Sour
    Say You'll Haunt Me - Stone Sour
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Hesitate - Stone Sour
    Hesitate - Stone Sour
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
więcej utworów
Stone Sour

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Photograph - Nickelback
    Photograph - Nickelback
    liczba odtworzeń: 136
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Burn The Obedient - Korn
  • Oblivion - Thirty Seconds To Mars
  • I've Got Your Number - Elbow
  • Turn Out The Lights - The Pigeon Detectives
  • Jestem Obcy - IRA
  • Within You Without You - The Beatles
  • Helicopter - Bloc Party
  • Any Weather - Joan Jett, The Blackhearts
    Any Weather - Joan Jett, The Blackhearts
    liczba odtworzeń: 33586
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • Soothe My Soul - Depeche Mode
    Soothe My Soul - Depeche Mode
    liczba odtworzeń: 150
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty