Eskarock:

utwory

Little Black Submarines - The Black Keys

Little Black Submarines - The Black Keys
Gramy to w: Eska Rock Alternative
O Zespole: The Black Keys - amerykański rockowo-bluesowy duet założony w 2001 roku w stanie Ohio, w którego skład wchodzą Dan Auerbach i Patrick Carney. Zespół zyskał poparcie u takich gwiazd jak Robert Plant z Led Zeppelin, Billy Gibbons z ZZ Top lub Joshua Homme z Queens of the Stone Age i Jon Spencer. Najnowszy album zespołu zatytułowany Brothers, ukazał się w 2010 roku.

Dyskografia
    * The Big Come Up - 2002
    * Thickfreakness - 2003
    * The Moan - 2004
    * Rubber Factory - 2004
    * Chulahoma: The Songs of Junior Kimbrough - 2006
    * Live in Austin, TX - 2006
    * Magic Potion - 2006
    * Attack & Release - 2008
    * Brothers - 2010

Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: The Black Keys
  • Mind Eraser - The Black Keys
  • Chop And Change - The Black Keys
    Chop And Change - The Black Keys
    tekst utworu do ulubionych
  • Tighten Up - The Black Keys
    Tighten Up - The Black Keys
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Dead And Gone - The Black Keys
    Dead And Gone - The Black Keys
    do ulubionych
  • Lonely Boy - The Black Keys
    Lonely Boy - The Black Keys
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
więcej utworów
The Black Keys

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • The Reckoning - Halestorm
    The Reckoning - Halestorm
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • The Chain - Evanescence
    The Chain - Evanescence
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Spit - Sepultura
    Spit - Sepultura
    liczba odtworzeń: 15
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Kultowy Michelle - The Beatles
    Michelle - The Beatles
    liczba odtworzeń: 541
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Another Round - Foo Fighters
  • Anywhere - Interpol
    Anywhere - Interpol
    liczba odtworzeń: 83
    do ulubionych strona artysty
  • Teraz - Szymon Wydra
    Teraz - Szymon Wydra
    liczba odtworzeń: 334
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Stella Was a Diver And She Was Always Down - Interpol
  • Embrace - White Lies, Chase & Status
  • The Last Time - The Rolling Stones