Eskarock:

utwory

You And I - Paper Route

You And I - Paper Route
Gramy to w: Eska Rock Alternative
O Zespole: Paper Route - założony w 2004 roku amerykański zespół grający Indie Rock. W skład zespołu wchodzą: Chad Howat, J.T. Daly, Andy Smith, Gavin McDonald. W 2006 roku wydali swój debiutancki album: "Paper Route". Na początku 2008 roku piosenki grupy znalazły się w serialu One Tree Hill w odcinkach "Life Is Short" oraz "Cryin' Won't Help You Now".

Wydany w 2009 roku album "Absence", dotarł na 13 miejsce na liście Billboard Top Heatseekers.

Dyskografia:
  * 2006 - Paper Route
  * 2008 - Are We All Forgotten
  * 2008 - A Thrill of Hope
  * 2009 - Absence
  * 2009 - Thank God The Year Is Finally Over

Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: Paper Route
  • Wish - Paper Route
  • Carousel - Paper Route
    Carousel - Paper Route
    do ulubionych
  • Gutter - Paper Route
  • You And I - Paper Route
    You And I - Paper Route
    do ulubionych
  • Are We All Forgotten - Paper Route
więcej utworów
Paper Route

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Mad World - Adam Lambert
  • She's So - Röyksopp
    She's So - Röyksopp
    liczba odtworzeń: 9
    do ulubionych strona artysty
  • Love It If We Made It - The 1975
    Love It If We Made It - The 1975
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Black & Blue - Miike Snow
  • Last Christmas - Atomic Tom
  • Lonely No More - Rob Thomas
    Lonely No More - Rob Thomas
    liczba odtworzeń: 50
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Somewhere Over The Rainbow - Tori Amos
  • Japanese Eyes - Kitten
    Japanese Eyes - Kitten
    liczba odtworzeń: 16
    do ulubionych strona artysty
  • Goodbye Angels - Red Hot Chili Peppers
    Goodbye Angels - Red Hot Chili Peppers
    liczba odtworzeń: 0
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Wolna - Mela Koteluk
    Wolna - Mela Koteluk
    liczba odtworzeń: 3032
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty