Eskarock:

utwory

She's Long Gone - The Black Keys

She's Long Gone - The Black Keys
Gramy to w: Eska Rock Alternative
O Zespole: The Black Keys - amerykański rockowo-bluesowy duet założony w 2001 roku w stanie Ohio, w którego skład wchodzą Dan Auerbach i Patrick Carney. Zespół zyskał poparcie u takich gwiazd jak Robert Plant z Led Zeppelin, Billy Gibbons z ZZ Top lub Joshua Homme z Queens of the Stone Age i Jon Spencer. Najnowszy album zespołu zatytułowany Brothers, ukazał się w 2010 roku.

Dyskografia
    * The Big Come Up - 2002
    * Thickfreakness - 2003
    * The Moan - 2004
    * Rubber Factory - 2004
    * Chulahoma: The Songs of Junior Kimbrough - 2006
    * Live in Austin, TX - 2006
    * Magic Potion - 2006
    * Attack & Release - 2008
    * Brothers - 2010

Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: The Black Keys
  • Mind Eraser - The Black Keys
  • Chop And Change - The Black Keys
    Chop And Change - The Black Keys
    tekst utworu do ulubionych
  • Tighten Up - The Black Keys
    Tighten Up - The Black Keys
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Dead And Gone - The Black Keys
    Dead And Gone - The Black Keys
    do ulubionych
  • Lonely Boy - The Black Keys
    Lonely Boy - The Black Keys
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
więcej utworów
The Black Keys

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Loveless Love - Louis Armstrong, Velma Middleton
    Loveless Love - Louis Armstrong, Velma Middleton
    liczba odtworzeń: 16
    do ulubionych strona artysty
  • Love Denied - Biohazard
    Love Denied - Biohazard
    liczba odtworzeń: 8
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Zapomnijmy - Clödie
    Zapomnijmy - Clödie
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Come On Get It - Lenny Kravitz
  • Nie Wymińmy Się - Marcin Rozynek, Magda Wójcik
    Nie Wymińmy Się - Marcin Rozynek, Magda Wójcik
    liczba odtworzeń: 72
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • I'll Come Home To You - Michael Jackson
  • If I Had You - Adam Lambert
    If I Had You - Adam Lambert
    liczba odtworzeń: 0
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Goodnight Moon - Shivaree
    Goodnight Moon - Shivaree
    liczba odtworzeń: 23
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Cut-Throat - Sepultura
    Cut-Throat - Sepultura
    liczba odtworzeń: 9
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Holes - Passenger
    Holes - Passenger
    liczba odtworzeń: 387
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty