Eskarock:

utwory

Lonely Boy - The Black Keys

Lonely Boy - The Black Keys
Gramy to w: Eska Rock Alternative
O Zespole: The Black Keys - amerykański rockowo-bluesowy duet założony w 2001 roku w stanie Ohio, w którego skład wchodzą Dan Auerbach i Patrick Carney. Zespół zyskał poparcie u takich gwiazd jak Robert Plant z Led Zeppelin, Billy Gibbons z ZZ Top lub Joshua Homme z Queens of the Stone Age i Jon Spencer. Najnowszy album zespołu zatytułowany Brothers, ukazał się w 2010 roku.

Dyskografia
    * The Big Come Up - 2002
    * Thickfreakness - 2003
    * The Moan - 2004
    * Rubber Factory - 2004
    * Chulahoma: The Songs of Junior Kimbrough - 2006
    * Live in Austin, TX - 2006
    * Magic Potion - 2006
    * Attack & Release - 2008
    * Brothers - 2010

Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: The Black Keys
  • Mind Eraser - The Black Keys
  • Chop And Change - The Black Keys
    Chop And Change - The Black Keys
    tekst utworu do ulubionych
  • Tighten Up - The Black Keys
    Tighten Up - The Black Keys
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Dead And Gone - The Black Keys
    Dead And Gone - The Black Keys
    do ulubionych
  • Lonely Boy - The Black Keys
    Lonely Boy - The Black Keys
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
więcej utworów
The Black Keys

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • This Is War - Thirty Seconds To Mars
    This Is War - Thirty Seconds To Mars
    liczba odtworzeń: 7062
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Chomiczówka - Sidney Polak
    Chomiczówka - Sidney Polak
    liczba odtworzeń: 163
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Cutt Off - Kasabian
  • Wola Istnienia - Coma
    Wola Istnienia - Coma
    liczba odtworzeń: 2762
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Breathe Underwater - Placebo
  • IEAIAIO - System of a Down
  • Behind Blue Eyes - Limp Bizkit
    Behind Blue Eyes - Limp Bizkit
    liczba odtworzeń: 5319
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Poszłabym za Tobą - Natalia Sikora
    Poszłabym za Tobą - Natalia Sikora
    liczba odtworzeń: 0
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • The Crow And The Butterfly - Shinedown
    The Crow And The Butterfly - Shinedown
    liczba odtworzeń: 103
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Cold Night - You Me At Six
    Cold Night - You Me At Six
    liczba odtworzeń: 75077
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty