Eskarock:

utwory

Lonely Boy - The Black Keys

Lonely Boy - The Black Keys
Gramy to w: Eska Rock Alternative
O Zespole: The Black Keys - amerykański rockowo-bluesowy duet założony w 2001 roku w stanie Ohio, w którego skład wchodzą Dan Auerbach i Patrick Carney. Zespół zyskał poparcie u takich gwiazd jak Robert Plant z Led Zeppelin, Billy Gibbons z ZZ Top lub Joshua Homme z Queens of the Stone Age i Jon Spencer. Najnowszy album zespołu zatytułowany Brothers, ukazał się w 2010 roku.

Dyskografia
    * The Big Come Up - 2002
    * Thickfreakness - 2003
    * The Moan - 2004
    * Rubber Factory - 2004
    * Chulahoma: The Songs of Junior Kimbrough - 2006
    * Live in Austin, TX - 2006
    * Magic Potion - 2006
    * Attack & Release - 2008
    * Brothers - 2010

Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: The Black Keys
  • Mind Eraser - The Black Keys
  • Chop And Change - The Black Keys
    Chop And Change - The Black Keys
    tekst utworu do ulubionych
  • Tighten Up - The Black Keys
    Tighten Up - The Black Keys
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Dead And Gone - The Black Keys
    Dead And Gone - The Black Keys
    do ulubionych
  • Lonely Boy - The Black Keys
    Lonely Boy - The Black Keys
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
więcej utworów
The Black Keys

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Kultowy Legs - ZZ Top
    Legs - ZZ Top
    liczba odtworzeń: 1389
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Make Me Bad - Korn
    Make Me Bad - Korn
    liczba odtworzeń: 517
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • See The World - The Kooks
  • Kocham Cię - Chłopcy z Placu Broni
    Kocham Cię - Chłopcy z Placu Broni
    liczba odtworzeń: 762
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Klaps - T.Love
  • She Purred While I Grrred - Wild Beasts
  • Kultowy Suffragette City - David Bowie
    Suffragette City - David Bowie
    liczba odtworzeń: 442
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • To Be Loved - Papa Roach
  • Kultowy Highway To Hell - AC/DC
    Highway To Hell - AC/DC
    liczba odtworzeń: 11715
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Waste - Smash Mouth