Eskarock:

utwory

Lonely Boy - The Black Keys

Lonely Boy - The Black Keys
Gramy to w: Eska Rock
O Zespole: The Black Keys - amerykański rockowo-bluesowy duet założony w 2001 roku w stanie Ohio, w którego skład wchodzą Dan Auerbach i Patrick Carney. Zespół zyskał poparcie u takich gwiazd jak Robert Plant z Led Zeppelin, Billy Gibbons z ZZ Top lub Joshua Homme z Queens of the Stone Age i Jon Spencer. Najnowszy album zespołu zatytułowany Brothers, ukazał się w 2010 roku.

Dyskografia
    * The Big Come Up - 2002
    * Thickfreakness - 2003
    * The Moan - 2004
    * Rubber Factory - 2004
    * Chulahoma: The Songs of Junior Kimbrough - 2006
    * Live in Austin, TX - 2006
    * Magic Potion - 2006
    * Attack & Release - 2008
    * Brothers - 2010

Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: The Black Keys
  • Mind Eraser - The Black Keys
  • Chop And Change - The Black Keys
    Chop And Change - The Black Keys
    tekst utworu do ulubionych
  • Tighten Up - The Black Keys
    Tighten Up - The Black Keys
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Dead And Gone - The Black Keys
    Dead And Gone - The Black Keys
    do ulubionych
  • Lonely Boy - The Black Keys
    Lonely Boy - The Black Keys
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
więcej utworów
The Black Keys

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Kiss Me Goodbye - Kashmir
  • Death Of You - I Am Giant
    Death Of You - I Am Giant
    liczba odtworzeń: 54437
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • School Of Hard Knocks - P.O.D.
    School Of Hard Knocks - P.O.D.
    liczba odtworzeń: 104
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Loud Love - Soundgarden
  • List Do Gertrudy Burgund - Róże Europy
  • Don't Drink Evil Things - Acid Drinkers
    Don't Drink Evil Things - Acid Drinkers
    liczba odtworzeń: 84
    do ulubionych strona artysty
  • Hot Blood - Kaleo
    Hot Blood - Kaleo
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Spłonąć i Odejść - Wilki
    Spłonąć i Odejść - Wilki
    liczba odtworzeń: 517
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Walk In The Park - Mona
  • White Limo - Foo Fighters