Eskarock:

utwory

Trudno Nie Wierzyć W Nic - Raz Dwa Trzy

Trudno Nie Wierzyć W Nic - Raz Dwa Trzy
Gramy to w: Eska Rock Polska
O Zespole: Raz, Dwa, Trzy – polski zespół muzyczny łączący rock z współczesną poezją, założony w 1990 roku w Zielonej Górze. W skład zespołu wchodzą Adam Nowak, Grzegorz Szwałek, Jacek Olejarz i Jack Ograbek.

Dyskografia

* 1991 - Jestem Polakiem
* 1992 - To Ja
* 1994 - Cztery
* 1995 - Sufit
* 1998 - Niecud
* 2000 - Muzyka z Talerzyka
* 2002 - Czy te oczy mogą kłamać
* 2003 - Trudno nie wierzyć w Nic
* 2007 - Młynarski
* 2010 - Skądokąd
Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: Raz Dwa Trzy
  • Amulet - Raz Dwa Trzy
  • Trudno Nie Wierzyć W Nic - Raz Dwa Trzy
    Trudno Nie Wierzyć W Nic - Raz Dwa Trzy
    tekst utworu do ulubionych
  • Tylko Nie Płyń Tą Rzeką - Raz Dwa Trzy
  • Idź Swoją Drogą - Raz Dwa Trzy
  • Czy Te Oczy Mogą Kłamać - Raz Dwa Trzy
więcej utworów
Raz Dwa Trzy

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • The Kill - Thirty Seconds To Mars
    The Kill - Thirty Seconds To Mars
    liczba odtworzeń: 11241
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Opanuj Się - Perfect
    Opanuj Się - Perfect
    liczba odtworzeń: 138
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • The Bay - Metronomy
  • The Funeral Of Hearts - HIM
    The Funeral Of Hearts - HIM
    liczba odtworzeń: 186
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • The Dirt (Est. 1981) - Mötley Crüe
    The Dirt (Est. 1981) - Mötley Crüe
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Cuckoo For Caca - Faith No More
  • Home - Foo Fighters
  • Let It Go - I Am Giant
    Let It Go - I Am Giant
    liczba odtworzeń: 3147
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • A Question Of Time - Depeche Mode
    A Question Of Time - Depeche Mode
    liczba odtworzeń: 129
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • You Know I'm No Good - Amy Winehouse
    You Know I'm No Good - Amy Winehouse
    liczba odtworzeń: 3801
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty