Eskarock:

utwory

Czy Te Oczy Mogą Kłamać - Raz Dwa Trzy

Czy Te Oczy Mogą Kłamać - Raz Dwa Trzy
O Zespole: Raz, Dwa, Trzy – polski zespół muzyczny łączący rock z współczesną poezją, założony w 1990 roku w Zielonej Górze. W skład zespołu wchodzą Adam Nowak, Grzegorz Szwałek, Jacek Olejarz i Jack Ograbek.

Dyskografia

* 1991 - Jestem Polakiem
* 1992 - To Ja
* 1994 - Cztery
* 1995 - Sufit
* 1998 - Niecud
* 2000 - Muzyka z Talerzyka
* 2002 - Czy te oczy mogą kłamać
* 2003 - Trudno nie wierzyć w Nic
* 2007 - Młynarski
* 2010 - Skądokąd
Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: Raz Dwa Trzy
  • Amulet - Raz Dwa Trzy
  • Trudno Nie Wierzyć W Nic - Raz Dwa Trzy
    Trudno Nie Wierzyć W Nic - Raz Dwa Trzy
    tekst utworu do ulubionych
  • Tylko Nie Płyń Tą Rzeką - Raz Dwa Trzy
  • Idź Swoją Drogą - Raz Dwa Trzy
  • Czy Te Oczy Mogą Kłamać - Raz Dwa Trzy
więcej utworów
Raz Dwa Trzy

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Higher & Higher - The Blackout
    Higher & Higher - The Blackout
    liczba odtworzeń: 1717
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Why Don't We Do It In The Road - The Beatles
  • I Was A Fool - Tegan and Sara
    I Was A Fool - Tegan and Sara
    liczba odtworzeń: 18
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • Angie - Tori Amos
  • Mokre Oczy - Budka Suflera
    Mokre Oczy - Budka Suflera
    liczba odtworzeń: 112
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • Hurricane - Lifehouse
    Hurricane - Lifehouse
    liczba odtworzeń: 12201
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • One Month Off - Bloc Party
    One Month Off - Bloc Party
    liczba odtworzeń: 27
    do ulubionych strona artysty
  • Zero From Outer Space - Tom Petty and the Heartbreakers
  • Time Stop - Alone
    Time Stop - Alone
    liczba odtworzeń: 57
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • You Don't Know How It Feels - Tom Petty