Eskarock:

utwory

Czy Te Oczy Mogą Kłamać - Raz Dwa Trzy

Czy Te Oczy Mogą Kłamać - Raz Dwa Trzy
O Zespole: Raz, Dwa, Trzy – polski zespół muzyczny łączący rock z współczesną poezją, założony w 1990 roku w Zielonej Górze. W skład zespołu wchodzą Adam Nowak, Grzegorz Szwałek, Jacek Olejarz i Jack Ograbek.

Dyskografia

* 1991 - Jestem Polakiem
* 1992 - To Ja
* 1994 - Cztery
* 1995 - Sufit
* 1998 - Niecud
* 2000 - Muzyka z Talerzyka
* 2002 - Czy te oczy mogą kłamać
* 2003 - Trudno nie wierzyć w Nic
* 2007 - Młynarski
* 2010 - Skądokąd
Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: Raz Dwa Trzy
  • Amulet - Raz Dwa Trzy
  • Trudno Nie Wierzyć W Nic - Raz Dwa Trzy
    Trudno Nie Wierzyć W Nic - Raz Dwa Trzy
    tekst utworu do ulubionych
  • Tylko Nie Płyń Tą Rzeką - Raz Dwa Trzy
  • Idź Swoją Drogą - Raz Dwa Trzy
  • Czy Te Oczy Mogą Kłamać - Raz Dwa Trzy
więcej utworów
Raz Dwa Trzy

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Kultowy Hey Jude - The Beatles
    Hey Jude - The Beatles
    liczba odtworzeń: 6144
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • The City - The 1975
    The City - The 1975
    liczba odtworzeń: 1145
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • All The Rage Back Home - Interpol
    All The Rage Back Home - Interpol
    liczba odtworzeń: 3330
    do ulubionych strona artysty
  • Paranoid - Black Sabbath
    Paranoid - Black Sabbath
    liczba odtworzeń: 7120
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Fear Is Like Fire - Fink
  • Walking Away - Limp Bizkit
    Walking Away - Limp Bizkit
    liczba odtworzeń: 105
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • Overcome - Live, Ed Kowalczyk
    Overcome - Live, Ed Kowalczyk
    liczba odtworzeń: 1097
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Rzeka Dzieciństwa - Breakout
    Rzeka Dzieciństwa - Breakout
    liczba odtworzeń: 158
    do ulubionych strona artysty
  • Peer Pressure - James Bay, Julia Michaels
    Peer Pressure - James Bay, Julia Michaels
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Edge Of Darkness - Greta Van Fleet
    Edge Of Darkness - Greta Van Fleet
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty