Eskarock:

utwory

Czarna Inez - Raz Dwa Trzy

Czarna Inez - Raz Dwa Trzy
Gramy to w: Eska Rock Polska
O Zespole: Raz, Dwa, Trzy – polski zespół muzyczny łączący rock z współczesną poezją, założony w 1990 roku w Zielonej Górze. W skład zespołu wchodzą Adam Nowak, Grzegorz Szwałek, Jacek Olejarz i Jack Ograbek.

Dyskografia

* 1991 - Jestem Polakiem
* 1992 - To Ja
* 1994 - Cztery
* 1995 - Sufit
* 1998 - Niecud
* 2000 - Muzyka z Talerzyka
* 2002 - Czy te oczy mogą kłamać
* 2003 - Trudno nie wierzyć w Nic
* 2007 - Młynarski
* 2010 - Skądokąd
Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: Raz Dwa Trzy
  • Amulet - Raz Dwa Trzy
  • Trudno Nie Wierzyć W Nic - Raz Dwa Trzy
    Trudno Nie Wierzyć W Nic - Raz Dwa Trzy
    tekst utworu do ulubionych
  • Tylko Nie Płyń Tą Rzeką - Raz Dwa Trzy
  • Idź Swoją Drogą - Raz Dwa Trzy
  • Czy Te Oczy Mogą Kłamać - Raz Dwa Trzy
więcej utworów
Raz Dwa Trzy

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Grounds For Divorce - Elbow
    Grounds For Divorce - Elbow
    liczba odtworzeń: 32
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • Dzień za Dniem - Patrycja Markowska
    Dzień za Dniem - Patrycja Markowska
    liczba odtworzeń: 445
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • End of the Beginning - Thirty Seconds To Mars
  • Raggamuffin - Selah Sue
    Raggamuffin - Selah Sue
    liczba odtworzeń: 61
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Pyro - Kings of Leon
    Pyro - Kings of Leon
    liczba odtworzeń: 4014
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • An Open Letter To Myself - Architects
  • They Say - Scars On Broadway
    They Say - Scars On Broadway
    liczba odtworzeń: 46
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nature Boy - Nick Cave
  • Dorosłe Dzieci - Turbo
    Dorosłe Dzieci - Turbo
    liczba odtworzeń: 3487
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Blackbirds - Linkin Park