Eskarock:

utwory

Nikt Nikogo (I Tak Warto Żyć) - Raz Dwa Trzy

Nikt Nikogo (I Tak Warto Żyć) - Raz Dwa Trzy
Gramy to w: Eska Rock Polska
O Zespole: Raz, Dwa, Trzy – polski zespół muzyczny łączący rock z współczesną poezją, założony w 1990 roku w Zielonej Górze. W skład zespołu wchodzą Adam Nowak, Grzegorz Szwałek, Jacek Olejarz i Jack Ograbek.

Dyskografia

* 1991 - Jestem Polakiem
* 1992 - To Ja
* 1994 - Cztery
* 1995 - Sufit
* 1998 - Niecud
* 2000 - Muzyka z Talerzyka
* 2002 - Czy te oczy mogą kłamać
* 2003 - Trudno nie wierzyć w Nic
* 2007 - Młynarski
* 2010 - Skądokąd
Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: Raz Dwa Trzy
  • Amulet - Raz Dwa Trzy
  • Trudno Nie Wierzyć W Nic - Raz Dwa Trzy
    Trudno Nie Wierzyć W Nic - Raz Dwa Trzy
    tekst utworu do ulubionych
  • Tylko Nie Płyń Tą Rzeką - Raz Dwa Trzy
  • Idź Swoją Drogą - Raz Dwa Trzy
  • Czy Te Oczy Mogą Kłamać - Raz Dwa Trzy
więcej utworów
Raz Dwa Trzy

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Twilight - U2
  • I Can't Stand The Rain - Cassandra Wilson
    I Can't Stand The Rain - Cassandra Wilson
    liczba odtworzeń: 27
    do ulubionych strona artysty
  • Amsterdam - Nothing But Thieves
  • Violence - Blink 182
  • Give Me What I Want - Kids In Glass Houses
    Give Me What I Want - Kids In Glass Houses
    liczba odtworzeń: 62
    do ulubionych strona artysty
  • Souljacker - Eels
  • Fall To Pieces - Velvet Revolver
    Fall To Pieces - Velvet Revolver
    liczba odtworzeń: 153
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Panic Station - Muse
    Panic Station - Muse
    liczba odtworzeń: 625
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Eli Lama Sabachtani - Wilki
    Eli Lama Sabachtani - Wilki
    liczba odtworzeń: 115
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Seemann - Apocalyptica, Nina Hagen
    Seemann - Apocalyptica, Nina Hagen
    liczba odtworzeń: 79
    tekst utworu do ulubionych strona artysty