Eskarock:

utwory

Even The Losers - Tom Petty and the Heartbreakers

Even The Losers - Tom Petty and the Heartbreakers
O Zespole: Tom Petty and the Heartbreakers to amerykańska grupa rockowa, która powstała w 1975 roku. W jej skład weszli: Ron Blair (gitara basowa), Mike Campbell (gitara), Howie Epstein (gitara basowa), Stan Lynch (perkusja), Tom Petty (gitara, śpiew) i Benmont Tench (instrumenty klawiszowe). 

Największymi przebojami grupy są "Reakdown, American Girl, I Need to Know, Listen to Her Heart, Refugee, Even the Losers, Don’t Do Me Like That, Here Comes My Girl, Don’t Do Me Like That, Don’t Come Around Here No More, Mary Jane’s Last Dance" i wiele innych.

Okresem największej popularności grupy były lata osiemdziesiąte XX wieku, kiedy to sama grupa jak i jej lider zaliczani byli do czołówki amerykańskiego rocka. W 2002 r. grupa Tom Petty and the Heartbreakers została wprowadzona do Rock and Roll Hall of Fame.

Dyskografia

    * 1976 Tom Petty & the Heartbreakers
    * 1978 You're Gonna Get It!
    * 1979 Damn the Torpedoes
    * 1981 Hard Promises
    * 1982 Long After Dark
    * 1985 Southern Accents
    * 1986 Pack up the Plantation: Live!
    * 1987 Let Me Up (I've Had Enough)
    * 1991 Into the Great Wide Open
    * 1996 Songs and Music from "She's the One"
    * 1999 Echo Warner Brothers
    * 2002 The Last DJ
Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: Tom Petty and the Heartbreakers

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Under The Stars - Morning Parade
    Under The Stars - Morning Parade
    liczba odtworzeń: 145
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Beniamin - Wilki
    Beniamin - Wilki
    liczba odtworzeń: 313
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Take This Life - In Flames
  • Jesteś pragnieniem - Sorry Boys
    Jesteś pragnieniem - Sorry Boys
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Kolejny Stracony Dzień - Peja, Slums Attack
    Kolejny Stracony Dzień - Peja, Slums Attack
    liczba odtworzeń: 59
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Miss Nothing - The Pretty Reckless
    Miss Nothing - The Pretty Reckless
    liczba odtworzeń: 77
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • They Can't Take That Away From Me - Frank Sinatra
    They Can't Take That Away From Me - Frank Sinatra
    liczba odtworzeń: 12
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • You Know I'm No Good - Amy Winehouse
    You Know I'm No Good - Amy Winehouse
    liczba odtworzeń: 3801
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Alive - Sia
    Alive - Sia
    liczba odtworzeń: 0
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Syreny - Artur Rojek
    Syreny - Artur Rojek
    liczba odtworzeń: 54829
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty