Eskarock:

utwory

Eternal Life - Jeff Buckley

Eternal Life - Jeff Buckley
Gramy to w: Eska Rock
O Zespole: Jeff Buckley amerykański piosenkarz, multiinstrumentalista (gitara, gitara basowa, harmonijka, organy, perkusja, cymbały, fisharmonia) i autor tekstów, urodzony w 1966 roku w Kalifornii.

Dyskografia:
* 1993 - Live at Sin-é
* 1994 - Grace
* 1996 - Live from the Bataclan
* 1998 - Sketches for My Sweetheart the Drunk
* 2001 - Mystery White Boy
* 2002 - Live a L’Olympia
* 2002 - Songs to No One 1991-1992
* 2002 - The Grace EPs
* 2003 - Live at Sin-é
* 2004 - Grace
Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: Jeff Buckley

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Soldier Side - System of a Down
  • Do Przodu - Dżem
    Do Przodu - Dżem
    liczba odtworzeń: 134
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Kultowy Wychowanie - T.Love
    Wychowanie - T.Love
    liczba odtworzeń: 3187
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Don't Give Up - Peter Gabriel , Kate Bush
    Don't Give Up - Peter Gabriel , Kate Bush
    liczba odtworzeń: 2788
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Meet Me On The Equinox - Death Cab for Cutie
    Meet Me On The Equinox - Death Cab for Cutie
    liczba odtworzeń: 39
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Jak Ruchomy Cel - Lady Pank
    Jak Ruchomy Cel - Lady Pank
    liczba odtworzeń: 71
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Dym (Дым)  - Lesha Svik (Лёша Свик)
  • Too Close - Alex Clare
    Too Close - Alex Clare
    liczba odtworzeń: 86
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • Smile - Lily Allen
    Smile - Lily Allen
    liczba odtworzeń: 71
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • We're From America - Marilyn Manson
    We're From America - Marilyn Manson
    liczba odtworzeń: 112
    tekst utworu do ulubionych strona artysty