Eskarock:

utwory

Last Goodbye - Jeff Buckley

Last Goodbye - Jeff Buckley
Gramy to w: Eska Rock
O Zespole: Jeff Buckley amerykański piosenkarz, multiinstrumentalista (gitara, gitara basowa, harmonijka, organy, perkusja, cymbały, fisharmonia) i autor tekstów, urodzony w 1966 roku w Kalifornii.

Dyskografia:
* 1993 - Live at Sin-é
* 1994 - Grace
* 1996 - Live from the Bataclan
* 1998 - Sketches for My Sweetheart the Drunk
* 2001 - Mystery White Boy
* 2002 - Live a L’Olympia
* 2002 - Songs to No One 1991-1992
* 2002 - The Grace EPs
* 2003 - Live at Sin-é
* 2004 - Grace
Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: Jeff Buckley

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Girls Who Play Guitars - Maximo Park
    Girls Who Play Guitars - Maximo Park
    liczba odtworzeń: 45
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • She Takes Her Clothes Off - Stereophonics
  • Piece Of Paradise - John Porter
    Piece Of Paradise - John Porter
    liczba odtworzeń: 18
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • Northern Man - Detroit Social Club
    Northern Man - Detroit Social Club
    liczba odtworzeń: 18
    do ulubionych strona artysty
  • Crystal Ball - Keane
    Crystal Ball - Keane
    liczba odtworzeń: 198
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Promise - Chris Cornell, Slash
  • Ona To Zna - Yugopolis, Maciej Maleńczuk
  • Circle Of Life - Elton John
    Circle Of Life - Elton John
    liczba odtworzeń: 34
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Stay - Organek
    Stay - Organek
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Blue Skies - Jamiroquai
    Blue Skies - Jamiroquai
    liczba odtworzeń: 32
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty