Eskarock:

utwory

Road To Nowhere - Talking Heads

Road To Nowhere - Talking Heads
Gramy to w: Eska Rock
O Zespole: Talking Heads. Amerykańska grupa rockowa założona w 1974 roku. W jej skład weszli : David Byrne (gitara, śpiew), Chris Frantz (perkusja), Jerry Harrison (instrumenty klawiszowe, gitara) i Tina Weymouth (gitara basowa).

Grupa zdobyła popularność na przełomie lat 70. i 80. grając muzykę utrzymaną w nurcie nowej fali. Albumy "Fear of Music" i "Remain in Light" zostały uznane za najlepsze w latach 1979 i 1980. W 1991 roku zespół rozpadł się, jednak jego członkowie nadal ze sobą współpracują przy innych projektach muzycznych.

Dyskografia:

Talking Heads: 77 (1977)
More Songs About Buildings and Food (1978)
Fear of Music (1979)
Remain in Light (1980)
The Name of This Band Is Talking Heads (1982)
Speaking in Tongues (1983)
Stop Making Sense (1984)
Little Creatures (1985)
Sounds from True Stories (1986)
True Stories (1986)
Naked (1988)
Once In A Lifetime (2003)
Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: Talking Heads
  • Psycho Killer - Talking Heads
    Psycho Killer - Talking Heads
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Wild Wild Life - Talking Heads
  • Once In a Lifetime - Talking Heads
  • Burning Down The House - Talking Heads
    Burning Down The House - Talking Heads
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • This Must Be The Place (Naive Melody) - Talking Heads
    This Must Be The Place (Naive Melody) - Talking Heads
    tekst utworu do ulubionych
więcej utworów
Talking Heads

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • It's Time - Imagine Dragons
    It's Time - Imagine Dragons
    liczba odtworzeń: 525
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Yeah Yeah Yeah - New Politics
    Yeah Yeah Yeah - New Politics
    liczba odtworzeń: 2425
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Your Woman - White Town
    Your Woman - White Town
    liczba odtworzeń: 31
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Młode Lwy - Budka Suflera
    Młode Lwy - Budka Suflera
    liczba odtworzeń: 190
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Daleka Droga Do Domu - Coma
    Daleka Droga Do Domu - Coma
    liczba odtworzeń: 4072
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Save A Prayer - Duran Duran
    Save A Prayer - Duran Duran
    liczba odtworzeń: 79
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Wastelands - Linkin Park
    Wastelands - Linkin Park
    liczba odtworzeń: 155
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • Eye Of The Tiger - Survivor
    Eye Of The Tiger - Survivor
    liczba odtworzeń: 60
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Sucker For Pain - Lil Wayne, Wiz Khalifa, Imagine Dragons, X Ambassadors, Ty Dolla Sign, Logic
    Sucker For Pain - Lil Wayne, Wiz Khalifa, Imagine Dragons, X Ambassadors, Ty Dolla Sign, Logic
    liczba odtworzeń: 0
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • Niepokonani - Perfect
    Niepokonani - Perfect
    liczba odtworzeń: 2335
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty