Eskarock:

utwory

This Must Be The Place (Naive Melody) - Talking Heads

This Must Be The Place (Naive Melody) - Talking Heads
O Zespole: Talking Heads. Amerykańska grupa rockowa założona w 1974 roku. W jej skład weszli : David Byrne (gitara, śpiew), Chris Frantz (perkusja), Jerry Harrison (instrumenty klawiszowe, gitara) i Tina Weymouth (gitara basowa).

Grupa zdobyła popularność na przełomie lat 70. i 80. grając muzykę utrzymaną w nurcie nowej fali. Albumy "Fear of Music" i "Remain in Light" zostały uznane za najlepsze w latach 1979 i 1980. W 1991 roku zespół rozpadł się, jednak jego członkowie nadal ze sobą współpracują przy innych projektach muzycznych.

Dyskografia:

Talking Heads: 77 (1977)
More Songs About Buildings and Food (1978)
Fear of Music (1979)
Remain in Light (1980)
The Name of This Band Is Talking Heads (1982)
Speaking in Tongues (1983)
Stop Making Sense (1984)
Little Creatures (1985)
Sounds from True Stories (1986)
True Stories (1986)
Naked (1988)
Once In A Lifetime (2003)
Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: Talking Heads
  • Psycho Killer - Talking Heads
    Psycho Killer - Talking Heads
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Wild Wild Life - Talking Heads
  • Once In a Lifetime - Talking Heads
  • Burning Down The House - Talking Heads
    Burning Down The House - Talking Heads
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • This Must Be The Place (Naive Melody) - Talking Heads
    This Must Be The Place (Naive Melody) - Talking Heads
    tekst utworu do ulubionych
więcej utworów
Talking Heads

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Beach Side  - Kings of Leon
  • A Day Without Me - U2
  • Shooting Helicopters - Benny Benassi, Serj Tankian
    Shooting Helicopters - Benny Benassi, Serj Tankian
    liczba odtworzeń: 33
    do ulubionych strona artysty
  • Parisienne Walkways - Gary Moore
    Parisienne Walkways - Gary Moore
    liczba odtworzeń: 100
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Pen - System of a Down
  • Gonić Ciebie - Dżem
  • Black Velvet - Alannah Myles
    Black Velvet - Alannah Myles
    liczba odtworzeń: 69
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Powódź Dekady - Happysad
    Powódź Dekady - Happysad
    liczba odtworzeń: 22
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • Roots - Imagine Dragons
    Roots - Imagine Dragons
    liczba odtworzeń: 0
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • Ocalenie - Coma