Eskarock:

utwory

This Must Be The Place (Naive Melody) - Talking Heads

This Must Be The Place (Naive Melody) - Talking Heads
Gramy to w: WAWA Kultowe Przeboje
O Zespole: Talking Heads. Amerykańska grupa rockowa założona w 1974 roku. W jej skład weszli : David Byrne (gitara, śpiew), Chris Frantz (perkusja), Jerry Harrison (instrumenty klawiszowe, gitara) i Tina Weymouth (gitara basowa).

Grupa zdobyła popularność na przełomie lat 70. i 80. grając muzykę utrzymaną w nurcie nowej fali. Albumy "Fear of Music" i "Remain in Light" zostały uznane za najlepsze w latach 1979 i 1980. W 1991 roku zespół rozpadł się, jednak jego członkowie nadal ze sobą współpracują przy innych projektach muzycznych.

Dyskografia:

Talking Heads: 77 (1977)
More Songs About Buildings and Food (1978)
Fear of Music (1979)
Remain in Light (1980)
The Name of This Band Is Talking Heads (1982)
Speaking in Tongues (1983)
Stop Making Sense (1984)
Little Creatures (1985)
Sounds from True Stories (1986)
True Stories (1986)
Naked (1988)
Once In A Lifetime (2003)
Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: Talking Heads
  • Psycho Killer - Talking Heads
    Psycho Killer - Talking Heads
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Wild Wild Life - Talking Heads
  • Once In a Lifetime - Talking Heads
  • Burning Down The House - Talking Heads
    Burning Down The House - Talking Heads
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • This Must Be The Place (Naive Melody) - Talking Heads
    This Must Be The Place (Naive Melody) - Talking Heads
    tekst utworu do ulubionych
więcej utworów
Talking Heads

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Battle For The Sun - Placebo
    Battle For The Sun - Placebo
    liczba odtworzeń: 84
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • 1000 Oceans - Tori Amos
  • Getting Away With Murder - Papa Roach
    Getting Away With Murder - Papa Roach
    liczba odtworzeń: 1656
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Dreamer - Europe
  • Wielokropek - Patrycja Markowska
    Wielokropek - Patrycja Markowska
    liczba odtworzeń: 0
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • Guts Over Fear - Eminem, Sia
    Guts Over Fear - Eminem, Sia
    liczba odtworzeń: 0
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • Everybody wants to rule the world - Tears for Fears
  • Gnijący Świat - T.Love
    Gnijący Świat - T.Love
    liczba odtworzeń: 108
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • Z Twarzą Marilyn Monroe - Myslovitz
    Z Twarzą Marilyn Monroe - Myslovitz
    liczba odtworzeń: 2459
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Youth Of The Nation - P.O.D.
    Youth Of The Nation - P.O.D.
    liczba odtworzeń: 6494
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty