Eskarock:

utwory

Wild Wild Life - Talking Heads

Wild Wild Life - Talking Heads
O Zespole: Talking Heads. Amerykańska grupa rockowa założona w 1974 roku. W jej skład weszli : David Byrne (gitara, śpiew), Chris Frantz (perkusja), Jerry Harrison (instrumenty klawiszowe, gitara) i Tina Weymouth (gitara basowa).

Grupa zdobyła popularność na przełomie lat 70. i 80. grając muzykę utrzymaną w nurcie nowej fali. Albumy "Fear of Music" i "Remain in Light" zostały uznane za najlepsze w latach 1979 i 1980. W 1991 roku zespół rozpadł się, jednak jego członkowie nadal ze sobą współpracują przy innych projektach muzycznych.

Dyskografia:

Talking Heads: 77 (1977)
More Songs About Buildings and Food (1978)
Fear of Music (1979)
Remain in Light (1980)
The Name of This Band Is Talking Heads (1982)
Speaking in Tongues (1983)
Stop Making Sense (1984)
Little Creatures (1985)
Sounds from True Stories (1986)
True Stories (1986)
Naked (1988)
Once In A Lifetime (2003)
Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: Talking Heads
  • Psycho Killer - Talking Heads
    Psycho Killer - Talking Heads
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Wild Wild Life - Talking Heads
  • Once In a Lifetime - Talking Heads
  • Burning Down The House - Talking Heads
    Burning Down The House - Talking Heads
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • This Must Be The Place (Naive Melody) - Talking Heads
    This Must Be The Place (Naive Melody) - Talking Heads
    tekst utworu do ulubionych
więcej utworów
Talking Heads

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Bad Girls - Jamiroquai
    Bad Girls - Jamiroquai
    liczba odtworzeń: 34
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Because I Want You - Placebo
  • If Only - Queens of the Stone Age
  • Kultowy Radio Ga Ga  - Queen
    Radio Ga Ga - Queen
    liczba odtworzeń: 2808
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Stefan - Bielizna
  • Aya - Kasia Kowalska
    Aya - Kasia Kowalska
    liczba odtworzeń: 0
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • No Sleep - Twin Atlantic
    No Sleep - Twin Atlantic
    liczba odtworzeń: 0
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • What Now - Rihanna
    What Now - Rihanna
    liczba odtworzeń: 264
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • Postcards From A Young Man - Manic Street Preachers
    Postcards From A Young Man - Manic Street Preachers
    liczba odtworzeń: 1476
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Big Jack - AC/DC
    Big Jack - AC/DC
    liczba odtworzeń: 108
    tekst utworu do ulubionych strona artysty