Eskarock:

utwory

Animal Nitrate - Suede

Animal Nitrate - Suede
Gramy to w: Eska Rock
O Zespole: Suede to brytyjski zespół muzyczny założony w 1989 roku w Londynie.

Pierwszy krążek grupy ukazał sie w 1993 roku. Album zatytułowany „Suede”, stał się dość sporym wydarzeniem na brytyjskim rynku muzycznym. Rok później ukazuje się druga płyta pod tytułem "Dog Man Star".

Dwa lata trzeba było czekać na kolejny krążek zespołu zatytułowany "Coming Up", który wskoczył do czołówki brytyjskich list przebojów.  W 1997 roku ukazuje się album "Sci-Fi Lullabies". Trzy kolejne krążki to "Head Music" ," A New Morning" i "Singles".

Dyskografia

Suede (1993)
Dog Man Star (1994)
Coming Up (1996)
Sci-Fi Lullabies (1997)
Head Music (1999)
A New Morning (2002)
Singles (2003)
Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: Suede
  • So Young - Suede
    So Young - Suede
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Positivity - Suede
    Positivity - Suede
    tekst utworu do ulubionych
  • Filmstar - Suede
    Filmstar - Suede
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Still Life - Suede
  • Animal Nitrate - Suede
więcej utworów
Suede

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Can't Stop Now - Keane
  • Wyspy (Bliżej Gwiazd) - Ziyo
    Wyspy (Bliżej Gwiazd) - Ziyo
    liczba odtworzeń: 894
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Christmas Could Have Been Good - Mando Diao
  • Różowe Wino - Feduk
  • Run For Your Life - The Beatles
  • Verschwende Deine Zeit - Die Toten Hosen
  • It's About Time - Young The Giant
  • Serce - Marek Grechuta
    Serce - Marek Grechuta
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Shine With Me - P.O.D.
    Shine With Me - P.O.D.
    liczba odtworzeń: 230
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Hangar 18 - Megadeth
    Hangar 18 - Megadeth
    liczba odtworzeń: 115
    tekst utworu do ulubionych strona artysty