Eskarock:

utwory

Europe Is Our Playground - Suede

Europe Is Our Playground - Suede
O Zespole: Suede to brytyjski zespół muzyczny założony w 1989 roku w Londynie.

Pierwszy krążek grupy ukazał sie w 1993 roku. Album zatytułowany „Suede”, stał się dość sporym wydarzeniem na brytyjskim rynku muzycznym. Rok później ukazuje się druga płyta pod tytułem "Dog Man Star".

Dwa lata trzeba było czekać na kolejny krążek zespołu zatytułowany "Coming Up", który wskoczył do czołówki brytyjskich list przebojów.  W 1997 roku ukazuje się album "Sci-Fi Lullabies". Trzy kolejne krążki to "Head Music" ," A New Morning" i "Singles".

Dyskografia

Suede (1993)
Dog Man Star (1994)
Coming Up (1996)
Sci-Fi Lullabies (1997)
Head Music (1999)
A New Morning (2002)
Singles (2003)
Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: Suede
  • So Young - Suede
    So Young - Suede
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Positivity - Suede
    Positivity - Suede
    tekst utworu do ulubionych
  • Filmstar - Suede
    Filmstar - Suede
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Still Life - Suede
  • Animal Nitrate - Suede
więcej utworów
Suede

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • She Wolf (Falling To Pieces) - David Guetta, Sia
    She Wolf (Falling To Pieces) - David Guetta, Sia
    liczba odtworzeń: 106
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Wojtek (Rock Cafe Buddha) - Illusion
    Wojtek (Rock Cafe Buddha) - Illusion
    liczba odtworzeń: 131
    do ulubionych strona artysty
  • Polly - Nirvana
  • Grew Up Fast - Tom Petty and the Heartbreakers
  • A Foggy Day - George Benson
    A Foggy Day - George Benson
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Słońce, Horyzont, Świt - Partizan
    Słońce, Horyzont, Świt - Partizan
    liczba odtworzeń: 30
    do ulubionych strona artysty
  • Mind Eraser - The Black Keys
  • Klaps - T.Love
  • Chans - Kent
  • It’s Not The Things You Say - Tiesto, Kele