Eskarock:

utwory

Lazy - Suede

Lazy - Suede
O Zespole: Suede to brytyjski zespół muzyczny założony w 1989 roku w Londynie.

Pierwszy krążek grupy ukazał sie w 1993 roku. Album zatytułowany „Suede”, stał się dość sporym wydarzeniem na brytyjskim rynku muzycznym. Rok później ukazuje się druga płyta pod tytułem "Dog Man Star".

Dwa lata trzeba było czekać na kolejny krążek zespołu zatytułowany "Coming Up", który wskoczył do czołówki brytyjskich list przebojów.  W 1997 roku ukazuje się album "Sci-Fi Lullabies". Trzy kolejne krążki to "Head Music" ," A New Morning" i "Singles".

Dyskografia

Suede (1993)
Dog Man Star (1994)
Coming Up (1996)
Sci-Fi Lullabies (1997)
Head Music (1999)
A New Morning (2002)
Singles (2003)
Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: Suede
  • So Young - Suede
    So Young - Suede
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Positivity - Suede
    Positivity - Suede
    tekst utworu do ulubionych
  • Filmstar - Suede
    Filmstar - Suede
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Still Life - Suede
  • Animal Nitrate - Suede
więcej utworów
Suede

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Homeland - Europe
  • Love Hungry Man - AC/DC
  • Trouble On The Way - Mona
  • This Goes Out To You - P.O.D.
    This Goes Out To You - P.O.D.
    liczba odtworzeń: 89
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • Sometimes - Midnight Oil
  • Health - Funeral Suits
  • Baby Jane - Rod Stewart
    Baby Jane - Rod Stewart
    liczba odtworzeń: 128
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Soldier Of Love - Pearl Jam
  • Hey Joe - Charlotte Gainsbourg
    Hey Joe - Charlotte Gainsbourg
    liczba odtworzeń: 202
    do ulubionych strona artysty
  • To Wszystko Czego Nie Potrafiłem Ci Powiedzieć - Rotary