Eskarock:

utwory

She's In Fashion - Suede

She's In Fashion - Suede
Gramy to w: Eska Rock
O Zespole: Suede to brytyjski zespół muzyczny założony w 1989 roku w Londynie.

Pierwszy krążek grupy ukazał sie w 1993 roku. Album zatytułowany „Suede”, stał się dość sporym wydarzeniem na brytyjskim rynku muzycznym. Rok później ukazuje się druga płyta pod tytułem "Dog Man Star".

Dwa lata trzeba było czekać na kolejny krążek zespołu zatytułowany "Coming Up", który wskoczył do czołówki brytyjskich list przebojów.  W 1997 roku ukazuje się album "Sci-Fi Lullabies". Trzy kolejne krążki to "Head Music" ," A New Morning" i "Singles".

Dyskografia

Suede (1993)
Dog Man Star (1994)
Coming Up (1996)
Sci-Fi Lullabies (1997)
Head Music (1999)
A New Morning (2002)
Singles (2003)
Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: Suede
  • So Young - Suede
    So Young - Suede
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Positivity - Suede
    Positivity - Suede
    tekst utworu do ulubionych
  • Filmstar - Suede
    Filmstar - Suede
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Still Life - Suede
  • Animal Nitrate - Suede
więcej utworów
Suede

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Blasphemous Rumours - Depeche Mode
  • Ready To Go Home - 10cc
  • Through Rage - Skunk Anansie
  • Kultowy Song 2 - Blur
    Song 2 - Blur
    liczba odtworzeń: 13040
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Come, Heavy Sleep - Sting
  • B3 - Placebo
    B3 - Placebo
    liczba odtworzeń: 2474
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Transmission - I Am Giant
    Transmission - I Am Giant
    liczba odtworzeń: 78
    do ulubionych strona artysty
  • Feed Us - Serj Tankian
    Feed Us - Serj Tankian
    liczba odtworzeń: 65
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Ramydada - Lech Janerka
  • We Will Walk - Matisyahu