Eskarock:

utwory

Still Life - Suede

Still Life - Suede
O Zespole: Suede to brytyjski zespół muzyczny założony w 1989 roku w Londynie.

Pierwszy krążek grupy ukazał sie w 1993 roku. Album zatytułowany „Suede”, stał się dość sporym wydarzeniem na brytyjskim rynku muzycznym. Rok później ukazuje się druga płyta pod tytułem "Dog Man Star".

Dwa lata trzeba było czekać na kolejny krążek zespołu zatytułowany "Coming Up", który wskoczył do czołówki brytyjskich list przebojów.  W 1997 roku ukazuje się album "Sci-Fi Lullabies". Trzy kolejne krążki to "Head Music" ," A New Morning" i "Singles".

Dyskografia

Suede (1993)
Dog Man Star (1994)
Coming Up (1996)
Sci-Fi Lullabies (1997)
Head Music (1999)
A New Morning (2002)
Singles (2003)
Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: Suede
  • So Young - Suede
    So Young - Suede
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Positivity - Suede
    Positivity - Suede
    tekst utworu do ulubionych
  • Filmstar - Suede
    Filmstar - Suede
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Still Life - Suede
  • Animal Nitrate - Suede
więcej utworów
Suede

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Receive - Alanis Morissette
    Receive - Alanis Morissette
    liczba odtworzeń: 110
    do ulubionych strona artysty
  • Happy You're Gone - Placebo
  • Options - Gomez
  • Green Grass - I Am Arrows
    Green Grass - I Am Arrows
    liczba odtworzeń: 20
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • It's About Time - Young The Giant
  • Poison Heart - The Ramones
  • Be Aggressive - Faith No More
  • Nie Wolno Nie Ufać - Daab
  • Raindrops Keep Falling On My Head - Manic Street Preachers
  • Politycy w Habitach - Sedes