Eskarock:

utwory

Heartbeat City - The Cars

Heartbeat City - The Cars
Gramy to w: Eska Rock
O Zespole: Zespół powstał w 1976 roku w Massachusetts.
The Cars nagrał 6 albumów, ale zasłynął przede wszystkim dzięki wideoklipom, m.in.: „You Might Think”, „Magic” i „Drive”. Do najbardziej znanych piosenek zespołu należą: „Drive”, „Tonight She Comes”, „Shake It Up” i „You Are The Girl”.
W 2005 roku grupa reaktywowała się w nowym składzie jako "The New Cars".


Dyskografia
* 1978 - The Cars
* 1979 - Candy-O
* 1980 - Panorama
* 1981 - Shake It Up
* 1984 - Heartbeat City
* 1985 - Greatest Hits
* 1987 - Door to Door
* 1995 - Just What I Needed: The Cars Anthology
* 1999 - The Cars: Deluxe Edition
* 2001 - Shake It Up & Other Hits
* 2002 - Complete Greatest Hits
* 2005 - The Essentials
Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: The Cars
  • My Best Friend's Girl - The Cars
  • Heartbeat City - The Cars
  • Drive - The Cars
    Drive - The Cars
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Just What I Needed - The Cars
więcej utworów
The Cars
więcej teledysków
The Cars

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • My Way - Limp Bizkit
    My Way - Limp Bizkit
    liczba odtworzeń: 158
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Ewolucja Albo Śmierć - Piotr Rogucki, Frontside
    Ewolucja Albo Śmierć - Piotr Rogucki, Frontside
    liczba odtworzeń: 170
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • Ghost - Badflower
    Ghost - Badflower
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • 2000 Miles - The Pretenders
    2000 Miles - The Pretenders
    liczba odtworzeń: 74
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Unsteady - X Ambassadors
    Unsteady - X Ambassadors
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Ruins - O.Children
    Ruins - O.Children
    liczba odtworzeń: 7
    do ulubionych strona artysty
  • Are You In - Incubus
    Are You In - Incubus
    liczba odtworzeń: 33
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Cells - The Servant
  • Whatever It Takes - Imagine Dragons
    Whatever It Takes - Imagine Dragons
    liczba odtworzeń: 0
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Bym Zobaczyć Mógł - Dżem