Eskarock:

utwory

My Best Friend's Girl - The Cars

My Best Friend's Girl - The Cars
Gramy to w: Eska Rock
O Zespole: Zespół powstał w 1976 roku w Massachusetts.
The Cars nagrał 6 albumów, ale zasłynął przede wszystkim dzięki wideoklipom, m.in.: „You Might Think”, „Magic” i „Drive”. Do najbardziej znanych piosenek zespołu należą: „Drive”, „Tonight She Comes”, „Shake It Up” i „You Are The Girl”.
W 2005 roku grupa reaktywowała się w nowym składzie jako "The New Cars".


Dyskografia
* 1978 - The Cars
* 1979 - Candy-O
* 1980 - Panorama
* 1981 - Shake It Up
* 1984 - Heartbeat City
* 1985 - Greatest Hits
* 1987 - Door to Door
* 1995 - Just What I Needed: The Cars Anthology
* 1999 - The Cars: Deluxe Edition
* 2001 - Shake It Up & Other Hits
* 2002 - Complete Greatest Hits
* 2005 - The Essentials
Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: The Cars
  • My Best Friend's Girl - The Cars
  • Heartbeat City - The Cars
  • Drive - The Cars
    Drive - The Cars
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Just What I Needed - The Cars
więcej utworów
The Cars
więcej teledysków
The Cars

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Pin Me Down - Clawfinger
  • Out Of Control - U2
  • Get Your Gunn - Marilyn Manson
  • Schematy - Modern Lies
    Schematy - Modern Lies
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Ogród - IRA
  • In Spite Of All The Danger - The Beatles
  • Colony - In Flames
    Colony - In Flames
    liczba odtworzeń: 24
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Midnight - Coldplay
    Midnight - Coldplay
    liczba odtworzeń: 0
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • Privacy - Michael Jackson
  • The Four Horsemen - Metallica
    The Four Horsemen - Metallica
    liczba odtworzeń: 107
    tekst utworu do ulubionych strona artysty