Eskarock:

utwory

We Built This City - Starship

We Built This City - Starship
Gramy to w: Eska Rock
O Zespole: Starship - Amerykański zespół założony w 1984 woku. Zespół powstał z rozwiązania Jefferson Starship. Styl muzyczny jaki prezentował Starship to pop i rock. Największymi przebojami zespołu są: "We Built This City", "Sara", "Tomorrow Doesn’t Matter Tonight", "Nothing’s Gonna Stop Us Now".

Dyskografia:
    * Dragon Fly - 1974
    * Red Octopus - 1975
    * Spitfire - 1976
    * Earth - 1978
    * Freedom at Point Zero - 1979
    * Modern Times - 1981
    * Winds of Change - 1982
    * Nuclear Furniture - 1984
    * Deep Sky - Virgin Space - 1995
    * Windows of Heaven - 1999

Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: Starship
Chorus:

We built this city,
we built this city on rock an' roll
Built this city,
we built this city on rock an' roll

Say you don't know me,
or recognize my...


Autor Tekstu: Bernie Taupin, Dennis Lambert, Martin Page, Peter Wolf

Kompozytor: Bernie Taupin, Dennis Lambert, Martin Page, Peter Wolf
cały tekst
We Built This City
  • We Built This City - Starship
    We Built This City - Starship
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Nothing’s Gonna Stop Us Now - Starship
    Nothing’s Gonna Stop Us Now - Starship
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Sara - Starship
    Sara - Starship
    tekst utworu do ulubionych
więcej utworów
Starship

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • In Time To Voices - Blood Red Shoes
  • Read All About It - Professor Green, Emeli Sande
    Read All About It - Professor Green, Emeli Sande
    liczba odtworzeń: 21
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Chemical - Unkle
  • Who Is Looking For a Lover - Michael Jackson
  • Mary - Scissor Sisters
  • Serce - Marek Grechuta
    Serce - Marek Grechuta
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Hunter - Portishead
  • Po Drugiej Stronie Drzwi - KSU
    Po Drugiej Stronie Drzwi - KSU
    liczba odtworzeń: 107
    do ulubionych strona artysty
  • I Am Streched On Your Grave - Sinéad O'Connor
  • Let Go - Everest
    Let Go - Everest
    liczba odtworzeń: 1256
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty