Eskarock:

utwory

Sara - Starship

Sara - Starship
Gramy to w:
O Zespole: Starship - Amerykański zespół założony w 1984 woku. Zespół powstał z rozwiązania Jefferson Starship. Styl muzyczny jaki prezentował Starship to pop i rock. Największymi przebojami zespołu są: "We Built This City", "Sara", "Tomorrow Doesn’t Matter Tonight", "Nothing’s Gonna Stop Us Now".

Dyskografia:
    * Dragon Fly - 1974
    * Red Octopus - 1975
    * Spitfire - 1976
    * Earth - 1978
    * Freedom at Point Zero - 1979
    * Modern Times - 1981
    * Winds of Change - 1982
    * Nuclear Furniture - 1984
    * Deep Sky - Virgin Space - 1995
    * Windows of Heaven - 1999

Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: Starship
  • We Built This City - Starship
    We Built This City - Starship
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Nothing’s Gonna Stop Us Now - Starship
    Nothing’s Gonna Stop Us Now - Starship
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Sara - Starship
    Sara - Starship
    tekst utworu do ulubionych
więcej utworów
Starship

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • The Beautiful People - Marilyn Manson
  • Get Born Again - Alice in Chains
    Get Born Again - Alice in Chains
    liczba odtworzeń: 84
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Empire State Of Mind II - Alicia Keys
    Empire State Of Mind II - Alicia Keys
    liczba odtworzeń: 75
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Przypadek Hermana Rotha - Myslovitz
    Przypadek Hermana Rotha - Myslovitz
    liczba odtworzeń: 179
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Mother Nature - Hurts
  • Promises - The Cranberries
    Promises - The Cranberries
    liczba odtworzeń: 1748
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Kultowy D'yer Mak'er - Led Zeppelin
    D'yer Mak'er - Led Zeppelin
    liczba odtworzeń: 2597
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Hammer Of The Gods - Saxon
    Hammer Of The Gods - Saxon
    liczba odtworzeń: 35
    do ulubionych strona artysty
  • Raz Na Milion Lat - Republika
  • Helleluyah (God Is Dead) - Vader
    Helleluyah (God Is Dead) - Vader
    liczba odtworzeń: 6
    tekst utworu do ulubionych strona artysty