Eskarock:

utwory

Sara - Starship

Sara - Starship
Gramy to w:
O Zespole: Starship - Amerykański zespół założony w 1984 woku. Zespół powstał z rozwiązania Jefferson Starship. Styl muzyczny jaki prezentował Starship to pop i rock. Największymi przebojami zespołu są: "We Built This City", "Sara", "Tomorrow Doesn’t Matter Tonight", "Nothing’s Gonna Stop Us Now".

Dyskografia:
    * Dragon Fly - 1974
    * Red Octopus - 1975
    * Spitfire - 1976
    * Earth - 1978
    * Freedom at Point Zero - 1979
    * Modern Times - 1981
    * Winds of Change - 1982
    * Nuclear Furniture - 1984
    * Deep Sky - Virgin Space - 1995
    * Windows of Heaven - 1999

Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: Starship
  • We Built This City - Starship
    We Built This City - Starship
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Nothing’s Gonna Stop Us Now - Starship
    Nothing’s Gonna Stop Us Now - Starship
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Sara - Starship
    Sara - Starship
    tekst utworu do ulubionych
więcej utworów
Starship

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Rainbow In The Dark - Dio
  • Rain - The Beatles
  • King Of The Mountain - Midnight Oil
  • Cocoon - Milky Chance
    Cocoon - Milky Chance
    liczba odtworzeń: 0
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • Johnny - System of a Down
  • Weak - Seether
    Weak - Seether
    liczba odtworzeń: 89934
    do ulubionych strona artysty
  • Demon Eyes - The Answer
  • The Zephyr Song - Red Hot Chili Peppers
    The Zephyr Song - Red Hot Chili Peppers
    liczba odtworzeń: 485
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Reload - Rob Zombie
    Reload - Rob Zombie
    liczba odtworzeń: 33
    do ulubionych strona artysty
  • Oh Yeah! - Green Day
    Oh Yeah! - Green Day
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty