Eskarock:

utwory

Rebirthing - Skillet

Rebirthing - Skillet
O Zespole: Skillet jest rockową grupą założoną w Memphis, w stanie Tennessee, w połowie lat 90tych. W swoich utworach łączą wiele gatunków : grunge, electro-industrial, nu metal, alternative rock. Założyciele:
Ken Steorts - gitara (1996 - 1999)
Trey McClurkin - perkusja (1996 - 2000)
Kevin Haaland - gitara (1999 - 2001) Obecni członkowie:
John Cooper - główny wokal, bass
Korey Cooper - gitara, keyboard, drugi wokal
Jennifer Ledger - perkusja, chórki
Ben Kasica - gitara Dyskografia: 1996 - „Skillet”
1998 - „Hey You, I Love Your Soul”
2000 - „Invincible”
2000 - „Ardent Worship”
2001 - „Alien Youth”
2003 - „Collide”
2006 - „Comatose”
2009 - „Awake”
Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: Skillet
  • Savior - Skillet
  • Rebirthing - Skillet
  • The Last Night - Skillet
  • Feel Invincible - Skillet
    Feel Invincible - Skillet
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Sick Of It - Skillet
    Sick Of It - Skillet
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
więcej utworów
Skillet

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Tonacja - Coma
    Tonacja - Coma
    liczba odtworzeń: 232
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • She Could Love You Forever - 12 Dirty Bullets
    She Could Love You Forever - 12 Dirty Bullets
    liczba odtworzeń: 135
    do ulubionych strona artysty
  • Flash Delirium - MGMT
    Flash Delirium - MGMT
    liczba odtworzeń: 62
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • What The Water Gave Me - Florence And The Machine
  • Love - The Smashing Pumpkins
  • Do Or Die - Thirty Seconds To Mars
    Do Or Die - Thirty Seconds To Mars
    liczba odtworzeń: 2068
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Fans - Kings of Leon
    Fans - Kings of Leon
    liczba odtworzeń: 116
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Shine Like Stars - Glasvegas
  • Hej, Ty (To Twój Czas) - Perfect
    Hej, Ty (To Twój Czas) - Perfect
    liczba odtworzeń: 276
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • You'll Be Fine - Palaye Royale
    You'll Be Fine - Palaye Royale
    liczba odtworzeń: 0
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty