Eskarock:

utwory

Rebirthing - Skillet

Rebirthing - Skillet
O Zespole: Skillet jest rockową grupą założoną w Memphis, w stanie Tennessee, w połowie lat 90tych. W swoich utworach łączą wiele gatunków : grunge, electro-industrial, nu metal, alternative rock. Założyciele:
Ken Steorts - gitara (1996 - 1999)
Trey McClurkin - perkusja (1996 - 2000)
Kevin Haaland - gitara (1999 - 2001) Obecni członkowie:
John Cooper - główny wokal, bass
Korey Cooper - gitara, keyboard, drugi wokal
Jennifer Ledger - perkusja, chórki
Ben Kasica - gitara Dyskografia: 1996 - „Skillet”
1998 - „Hey You, I Love Your Soul”
2000 - „Invincible”
2000 - „Ardent Worship”
2001 - „Alien Youth”
2003 - „Collide”
2006 - „Comatose”
2009 - „Awake”
Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: Skillet
  • Savior - Skillet
  • Rebirthing - Skillet
  • The Last Night - Skillet
  • Feel Invincible - Skillet
    Feel Invincible - Skillet
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Sick Of It - Skillet
    Sick Of It - Skillet
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
więcej utworów
Skillet

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Ingenting - Kent
    Ingenting - Kent
    liczba odtworzeń: 31
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Niezmiennie - Snowman
    Niezmiennie - Snowman
    liczba odtworzeń: 6971
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Hey Baby - Dimitri Vegas, Diplo, Like Mike, Deb's Daughter
    Hey Baby - Dimitri Vegas, Diplo, Like Mike, Deb's Daughter
    liczba odtworzeń: 0
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • Witaj W Moim Świecie - Edyta Bartosiewicz
    Witaj W Moim Świecie - Edyta Bartosiewicz
    liczba odtworzeń: 96
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • I'm Not Your Toy - La Roux
    I'm Not Your Toy - La Roux
    liczba odtworzeń: 45
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • I Just Don't Know What To Do With Myself - The White Stripes
  • New York - U2
  • Kultowy Bohemian Rhapsody - Queen
    Bohemian Rhapsody - Queen
    liczba odtworzeń: 13316
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Snap Out Of It - Arctic Monkeys
    Snap Out Of It - Arctic Monkeys
    liczba odtworzeń: 5177
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • The Outlaw Torn - Metallica