Eskarock:

utwory

Savior - Skillet

Savior - Skillet
O Zespole: Skillet jest rockową grupą założoną w Memphis, w stanie Tennessee, w połowie lat 90tych. W swoich utworach łączą wiele gatunków : grunge, electro-industrial, nu metal, alternative rock. Założyciele:
Ken Steorts - gitara (1996 - 1999)
Trey McClurkin - perkusja (1996 - 2000)
Kevin Haaland - gitara (1999 - 2001) Obecni członkowie:
John Cooper - główny wokal, bass
Korey Cooper - gitara, keyboard, drugi wokal
Jennifer Ledger - perkusja, chórki
Ben Kasica - gitara Dyskografia: 1996 - „Skillet”
1998 - „Hey You, I Love Your Soul”
2000 - „Invincible”
2000 - „Ardent Worship”
2001 - „Alien Youth”
2003 - „Collide”
2006 - „Comatose”
2009 - „Awake”
Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: Skillet
  • Savior - Skillet
  • Rebirthing - Skillet
  • The Last Night - Skillet
  • Feel Invincible - Skillet
    Feel Invincible - Skillet
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Sick Of It - Skillet
    Sick Of It - Skillet
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
więcej utworów
Skillet

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Szwindel - Dezerter
  • Wolności Dni - Dżem
  • Evolution - Korn
    Evolution - Korn
    liczba odtworzeń: 130
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • You Bring Me Down - Blood Red Shoes
  • The Ballad Of Michael Valentine - The Killers
  • Jealous Again - The Black Crowes
  • Ocalić Od Zapomnienia - Marek Grechuta
    Ocalić Od Zapomnienia - Marek Grechuta
    liczba odtworzeń: 103
    do ulubionych strona artysty
  • The Way You Like It - Adema
    The Way You Like It - Adema
    liczba odtworzeń: 14
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Take Out The Gunman - Chevelle
    Take Out The Gunman - Chevelle
    liczba odtworzeń: 708
    do ulubionych strona artysty
  • Rusty Cage - Johnny Cash