Eskarock:

utwory

Carmen Queasy - Skin Maxim

Carmen Queasy - Skin, Maxim
Gramy to w: Eska Rock
O Zespole: Skin (właściwie Deborah Anne Dyer) urodziła się 3 sierpnia 1967 w Brixton w Anglii.
Swoją karierę solową rozpoczęła po rozpadzie zespołu Skunk Anansie. 
W 2003 roku Skin wydała swój pierwszy solowy album zatytułowany "Fleshwounds" i wyruszyła w trasę koncertową po Europie. Zagrała wtedy w Polsce, jako support przed Robbiem Williamsem. W 2006 roku Skin wydała kolejny album pod tytułem "Fake Chemical State". W 2009 roku zespół Skunk Anansie wraz ze Skin wznowił działalność, wydając płytę "Smashes & Trashes".

 Dyskografia

Solo

    * Fleshwounds (2003)
    * Fake Chemical State (2006)

Skunk Anansie

    * Paranoid and Sunburnt (1995)
    * Stoosh (1996)
    * Post Orgasmic Chill (1999)
    * Smashes and Trashes (2009)
    * Wonderlustre (2010)
Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: Skin
  • Skid Valey - Skin, Roots Manuva, Cass
  • You Can't Find Peace - Skin, Pale 3
    You Can't Find Peace - Skin , Pale 3
    do ulubionych
  • Just Let The Sun - Skin
  • Licking Creme - Skin, Sevendust
  • Carmen Queasy - Skin, Maxim
    Carmen Queasy - Skin , Maxim
    tekst utworu do ulubionych
więcej utworów
Maxim

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Get Lucky - Daft Punk, Pharrell Williams
    Get Lucky - Daft Punk, Pharrell Williams
    liczba odtworzeń: 1008
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • First It Giveth - Queens of the Stone Age
  • Nikita - Elton John
    Nikita - Elton John
    liczba odtworzeń: 26
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • The Chemicals - Garbage
    The Chemicals - Garbage
    liczba odtworzeń: 3517
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • Muscle Museum - Muse
  • Last Day Of Summer - Magnet
  • Wake Up Boo - The Boo Radleys
  • A Light That Never Comes - Linkin Park, Steve Aoki
    A Light That Never Comes - Linkin Park, Steve Aoki
    liczba odtworzeń: 374
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • 1901 - Phoenix
    1901 - Phoenix
    liczba odtworzeń: 47
    do ulubionych strona artysty
  • Mr & Mrs Smith - Stereophonics
    Mr & Mrs Smith - Stereophonics
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty