Eskarock:

utwory

The Last Night - Skillet

The Last Night - Skillet
O Zespole: Skillet jest rockową grupą założoną w Memphis, w stanie Tennessee, w połowie lat 90tych. W swoich utworach łączą wiele gatunków : grunge, electro-industrial, nu metal, alternative rock. Założyciele:
Ken Steorts - gitara (1996 - 1999)
Trey McClurkin - perkusja (1996 - 2000)
Kevin Haaland - gitara (1999 - 2001) Obecni członkowie:
John Cooper - główny wokal, bass
Korey Cooper - gitara, keyboard, drugi wokal
Jennifer Ledger - perkusja, chórki
Ben Kasica - gitara Dyskografia: 1996 - „Skillet”
1998 - „Hey You, I Love Your Soul”
2000 - „Invincible”
2000 - „Ardent Worship”
2001 - „Alien Youth”
2003 - „Collide”
2006 - „Comatose”
2009 - „Awake”
Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: Skillet
  • Savior - Skillet
  • Rebirthing - Skillet
  • The Last Night - Skillet
  • Feel Invincible - Skillet
    Feel Invincible - Skillet
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Sick Of It - Skillet
    Sick Of It - Skillet
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
więcej utworów
Skillet

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • The Mob Rules - Black Sabbath
  • Taki Sam  - IRA
    Taki Sam - IRA
    liczba odtworzeń: 371
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Rock Show - Blink 182
  • Shut Up And Let Me Go - The Ting Tings
    Shut Up And Let Me Go - The Ting Tings
    liczba odtworzeń: 48
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Getting Away With Murder - Papa Roach
    Getting Away With Murder - Papa Roach
    liczba odtworzeń: 1656
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • The Leavers Dance - The Veils
    The Leavers Dance - The Veils
    liczba odtworzeń: 48
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Lew Story - Patrycja Markowska
  • Z Twarzą Marilyn Monroe - Myslovitz
    Z Twarzą Marilyn Monroe - Myslovitz
    liczba odtworzeń: 2459
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Use Somebody - Kings of Leon
    Use Somebody - Kings of Leon
    liczba odtworzeń: 8709
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Atomic - Blondie
    Atomic - Blondie
    liczba odtworzeń: 706
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty