Eskarock:

Artysta, gwiazda, wykonawca, grupa, zespół

  • Through The Glass - Stone Sour
    Through The Glass - Stone Sour
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Rose Red Violent Blue (This Song Is Dumb & So Am I) - Stone Sour
    Rose Red Violent Blue (This Song Is Dumb & So Am I) - Stone Sour
    tekst utworu do ulubionych
  • Zzyxz Rd - Stone Sour
  • Say You'll Haunt Me - Stone Sour
    Say You'll Haunt Me - Stone Sour
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Hesitate - Stone Sour
    Hesitate - Stone Sour
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
więcej utworów
Stone Sour


Stone Sour: biografia, opis, informacje

Stone Sour to amerykańska grupa muzyczna założona w 1992 roku w Des Moines.  Obecnie w je skład wchodzą : Corey Taylor (śpiew, gitara), James Root (gitara), Josh Rand (gitara), Shawn Economaki (gitara basowa) i Roy Mayorga (perkusja).

W 1994 roku zespół wydał swoje pierwsze demo o hardrockowym brzmieniu, które nie zdobyło większej popularności. W 2002 roku ukazuje się krążek "Stone Sour". Wydany 1 sierpnia 2006 roku album "Come What(ever) May" liczy 12 piosenek. Na początku 2010 roku zespół poinformował, że pracuje nad trzecim albumem, który ma zostać wydany w sierpniu 2010 roku.

 Dyskografia

    * Demo (1994)
    * Stone Sour (2002)
          o "Get Inside" (2002)
          o "Bother" (2002)
          o "Inhale" (2003)
    * Come What(ever) May (2006)
          o "30/30-150" (2006)
          o "Through Glass" (2006)
          o "Reborn" (2006)
          o "Sillyworld" (2007)
          o "Zzyzx Rd." (2007)
    * Live in Moscow (2007)



czytaj całość

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Nowy Dance with Me - Diplo, Young Thug, Thomas Rhett
    Dance with Me - Diplo, Young Thug, Thomas Rhett
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Tiny Indoor Fireworks - Biffy Clyro
    Tiny Indoor Fireworks - Biffy Clyro
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy KOCHANA MAMO - Sidney Polak
    KOCHANA MAMO - Sidney Polak
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Twój ból jest większy niż mój - Kazik
  • Nowy Together - Sia
    Together - Sia
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Wodzirej - Sztywny Pal Azji
    Wodzirej - Sztywny Pal Azji
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Voices - Hurts
    Voices - Hurts
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy W górę patrz - IRA
    W górę patrz - IRA
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Retrograde - Pearl Jam
    Retrograde - Pearl Jam
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy SZAŁ NIEBIESKICH CIAŁ - Maanam
    SZAŁ NIEBIESKICH CIAŁ - Maanam
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty