Włącz radio Eska ROCK rozwiń
Eskarock:

Artysta, gwiazda, wykonawca, grupa, zespół

  • Through The Glass - Stone Sour
    Through The Glass - Stone Sour
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Zzyxz Rd - Stone Sour
  • Say You'll Haunt Me - Stone Sour
    Say You'll Haunt Me - Stone Sour
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Hesitate - Stone Sour
    Hesitate - Stone Sour
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Absolute Zero - Stone Sour
    Absolute Zero - Stone Sour
    obejrzyj teledysk do ulubionych
więcej utworów
Stone Sour


Stone Sour: biografia, opis, informacje

Stone Sour to amerykańska grupa muzyczna założona w 1992 roku w Des Moines.  Obecnie w je skład wchodzą : Corey Taylor (śpiew, gitara), James Root (gitara), Josh Rand (gitara), Shawn Economaki (gitara basowa) i Roy Mayorga (perkusja).

W 1994 roku zespół wydał swoje pierwsze demo o hardrockowym brzmieniu, które nie zdobyło większej popularności. W 2002 roku ukazuje się krążek "Stone Sour". Wydany 1 sierpnia 2006 roku album "Come What(ever) May" liczy 12 piosenek. Na początku 2010 roku zespół poinformował, że pracuje nad trzecim albumem, który ma zostać wydany w sierpniu 2010 roku.

 Dyskografia

    * Demo (1994)
    * Stone Sour (2002)
          o "Get Inside" (2002)
          o "Bother" (2002)
          o "Inhale" (2003)
    * Come What(ever) May (2006)
          o "30/30-150" (2006)
          o "Through Glass" (2006)
          o "Reborn" (2006)
          o "Sillyworld" (2007)
          o "Zzyzx Rd." (2007)
    * Live in Moscow (2007)



czytaj całość

Inne utwory z bazy muzycznej Eskirock

  • Nowy Living On The 110 - Prophets Of Rage
    Living On The 110 - Prophets Of Rage
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Amsterdam - Nothing But Thieves
  • Nowy Run For Cover - The Killers
    Run For Cover - The Killers
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Champion - Fall Out Boy
    Champion - Fall Out Boy
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Mów Do Mnie - Snowman
    Mów Do Mnie - Snowman
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Strzał - Jamal
    Strzał - Jamal
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy All In One Night - Stereophonics
    All In One Night - Stereophonics
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Complicated - David Guetta, Dimitri Vegas, Kiiara, Like Mike
    Complicated - David Guetta, Dimitri Vegas, Kiiara, Like Mike
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Gotta Get a Grip - Mick Jagger
    Gotta Get a Grip - Mick Jagger
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy England Lost - Mick Jagger
    England Lost - Mick Jagger
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty