Włącz radio Eska ROCK rozwiń
Eskarock:

Artysta, gwiazda, wykonawca, grupa, zespół

  • Kingdom Of Rain - The The
    Kingdom Of Rain - The The
    do ulubionych
  • This Is The Day - The The
  • Love Is Stronger Then Death - The The
    Love Is Stronger Then Death - The The
    obejrzyj teledysk do ulubionych
więcej utworów
The The


The The: biografia, opis, informacje

The The to angielski zespół muzyczny założony w 1978  roku przez wokalistę i basistę Matta Johnsona. Oprócz niego w skład zespołu wchodzą  Eric Schermerhorn (gitary) i Earl Harvin (perkusja).

Współpracowali z nim tacy wykonawcy jak: Steve Hogarth, Sinéad O'Connor, czy Neneh Cherry. Do największych przebojów grupy należą pochodzące z wydanego w 1983  roku albumu "Soul Mining" utwory "Uncertain Smile" oraz "This Is the Day". Kolejny przebój to "Heartland" z płyty "Infected" wydanej w 1986 roku.

Dyskografia

    * See Without Being Seen (1978)
    * Spirits (1979)
    * Burning Blue Soul (1981)
    * The Pornography Of Despair (1982)
    * Soul Mining (1983)
    * Infected (1986)
    * Mind Bomb (1989)
    * Dusk (1992)
    * Solitude (1993)
    * Hanky Panky (1995)
    * Gun Sluts (1997)
    * NakedSelf (2000)
    * 45 RPM (2002)
    * London Town Box Set (2002)
    * Silent Tongue (2002)



czytaj całość

Inne utwory z bazy muzycznej Eskirock

  • Nowy Living On The 110 - Prophets Of Rage
    Living On The 110 - Prophets Of Rage
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Amsterdam - Nothing But Thieves
  • Nowy Run For Cover - The Killers
    Run For Cover - The Killers
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Champion - Fall Out Boy
    Champion - Fall Out Boy
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Mów Do Mnie - Snowman
    Mów Do Mnie - Snowman
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Strzał - Jamal
    Strzał - Jamal
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy All In One Night - Stereophonics
    All In One Night - Stereophonics
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Complicated - David Guetta, Dimitri Vegas, Kiiara, Like Mike
    Complicated - David Guetta, Dimitri Vegas, Kiiara, Like Mike
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Gotta Get a Grip - Mick Jagger
    Gotta Get a Grip - Mick Jagger
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy England Lost - Mick Jagger
    England Lost - Mick Jagger
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty