Włącz radio Eska ROCK rozwiń
Eskarock:

Artysta, gwiazda, wykonawca, grupa, zespół

więcej teledysków
The Cars
  • My Best Friend's Girl - The Cars
  • Heartbeat City - The Cars
  • Drive - The Cars
    Drive - The Cars
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Just What I Needed - The Cars
więcej utworów
The Cars


The Cars: biografia, opis, informacje

Zespół powstał w 1976 roku w Massachusetts.
The Cars nagrał 6 albumów, ale zasłynął przede wszystkim dzięki wideoklipom, m.in.: „You Might Think”, „Magic” i „Drive”. Do najbardziej znanych piosenek zespołu należą: „Drive”, „Tonight She Comes”, „Shake It Up” i „You Are The Girl”.
W 2005 roku grupa reaktywowała się w nowym składzie jako "The New Cars".


Dyskografia
* 1978 - The Cars
* 1979 - Candy-O
* 1980 - Panorama
* 1981 - Shake It Up
* 1984 - Heartbeat City
* 1985 - Greatest Hits
* 1987 - Door to Door
* 1995 - Just What I Needed: The Cars Anthology
* 1999 - The Cars: Deluxe Edition
* 2001 - Shake It Up & Other Hits
* 2002 - Complete Greatest Hits
* 2005 - The Essentials



czytaj całość

Inne utwory z bazy muzycznej Eskirock

  • Nowy Living On The 110 - Prophets Of Rage
    Living On The 110 - Prophets Of Rage
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Amsterdam - Nothing But Thieves
  • Nowy Run For Cover - The Killers
    Run For Cover - The Killers
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Champion - Fall Out Boy
    Champion - Fall Out Boy
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Mów Do Mnie - Snowman
    Mów Do Mnie - Snowman
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Strzał - Jamal
    Strzał - Jamal
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy All In One Night - Stereophonics
    All In One Night - Stereophonics
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Complicated - David Guetta, Dimitri Vegas, Kiiara, Like Mike
    Complicated - David Guetta, Dimitri Vegas, Kiiara, Like Mike
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Gotta Get a Grip - Mick Jagger
    Gotta Get a Grip - Mick Jagger
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy England Lost - Mick Jagger
    England Lost - Mick Jagger
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty