Eskarock:

Artysta, gwiazda, wykonawca, grupa, zespół

więcej teledysków
The Cars
  • My Best Friend's Girl - The Cars
  • Heartbeat City - The Cars
  • Drive - The Cars
    Drive - The Cars
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Just What I Needed - The Cars
więcej utworów
The Cars


The Cars: biografia, opis, informacje

Zespół powstał w 1976 roku w Massachusetts.
The Cars nagrał 6 albumów, ale zasłynął przede wszystkim dzięki wideoklipom, m.in.: „You Might Think”, „Magic” i „Drive”. Do najbardziej znanych piosenek zespołu należą: „Drive”, „Tonight She Comes”, „Shake It Up” i „You Are The Girl”.
W 2005 roku grupa reaktywowała się w nowym składzie jako "The New Cars".


Dyskografia
* 1978 - The Cars
* 1979 - Candy-O
* 1980 - Panorama
* 1981 - Shake It Up
* 1984 - Heartbeat City
* 1985 - Greatest Hits
* 1987 - Door to Door
* 1995 - Just What I Needed: The Cars Anthology
* 1999 - The Cars: Deluxe Edition
* 2001 - Shake It Up & Other Hits
* 2002 - Complete Greatest Hits
* 2005 - The Essentials



czytaj całość

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Nowy Straight To Hell - Ozzy Osbourne
    Straight To Hell - Ozzy Osbourne
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Ordinary Man - Ozzy Osbourne
    Ordinary Man - Ozzy Osbourne
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Dance Of The Clairvoyants - Pearl Jam
    Dance Of The Clairvoyants - Pearl Jam
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Oh Yeah! - Green Day
    Oh Yeah! - Green Day
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Break My Baby - Kaleo
    Break My Baby - Kaleo
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Sportowe życie - Artur Rojek
    Sportowe życie - Artur Rojek
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Reasons I Drink - Alanis Morissette
    Reasons I Drink - Alanis Morissette
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Punk Fu! - Daria Zawiałow
    Punk Fu! - Daria Zawiałow
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • The Best - Awolnation
    The Best - Awolnation
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Miracle Pill - Goo Goo Dolls
    Miracle Pill - Goo Goo Dolls
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty