Eskarock:

Artysta, gwiazda, wykonawca, grupa, zespół

  • We Built This City - Starship
    We Built This City - Starship
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Nothing’s Gonna Stop Us Now - Starship
    Nothing’s Gonna Stop Us Now - Starship
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Sara - Starship
    Sara - Starship
    tekst utworu do ulubionych
więcej utworów
Starship


Starship: biografia, opis, informacje

Starship - Amerykański zespół założony w 1984 woku. Zespół powstał z rozwiązania Jefferson Starship. Styl muzyczny jaki prezentował Starship to pop i rock. Największymi przebojami zespołu są: "We Built This City", "Sara", "Tomorrow Doesn’t Matter Tonight", "Nothing’s Gonna Stop Us Now".

Dyskografia:
    * Dragon Fly - 1974
    * Red Octopus - 1975
    * Spitfire - 1976
    * Earth - 1978
    * Freedom at Point Zero - 1979
    * Modern Times - 1981
    * Winds of Change - 1982
    * Nuclear Furniture - 1984
    * Deep Sky - Virgin Space - 1995
    * Windows of Heaven - 1999




czytaj całość

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Nowy Heartless - The Weeknd
    Heartless - The Weeknd
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Chcesz się bać - Dr Misio
  • Nowy Own It - Ed Sheeran, Stormzy, Burna Boy
    Own It - Ed Sheeran, Stormzy, Burna Boy
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy The Chain - Evanescence
    The Chain - Evanescence
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Ahimsa - U2, A.R. Rahman
    Ahimsa - U2, A.R. Rahman
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Bob Dylan - Fall Out Boy
    Bob Dylan - Fall Out Boy
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Wszystkich Świętych - Mjut
    Wszystkich Świętych - Mjut
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Everything I Wanted - Billie Eilish
    Everything I Wanted - Billie Eilish
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Under The Graveyard - Ozzy Osbourne
    Under The Graveyard - Ozzy Osbourne
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Punk Fu! - Daria Zawiałow
    Punk Fu! - Daria Zawiałow
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty