Włącz radio Eska ROCK rozwiń
Eskarock:

Artysta, gwiazda, wykonawca, grupa, zespół

  • We Built This City - Starship
    We Built This City - Starship
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Nothing’s Gonna Stop Us Now - Starship
    Nothing’s Gonna Stop Us Now - Starship
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Sara - Starship
    Sara - Starship
    tekst utworu do ulubionych
więcej utworów
Starship


Starship: biografia, opis, informacje

Starship - Amerykański zespół założony w 1984 woku. Zespół powstał z rozwiązania Jefferson Starship. Styl muzyczny jaki prezentował Starship to pop i rock. Największymi przebojami zespołu są: "We Built This City", "Sara", "Tomorrow Doesn’t Matter Tonight", "Nothing’s Gonna Stop Us Now".

Dyskografia:
    * Dragon Fly - 1974
    * Red Octopus - 1975
    * Spitfire - 1976
    * Earth - 1978
    * Freedom at Point Zero - 1979
    * Modern Times - 1981
    * Winds of Change - 1982
    * Nuclear Furniture - 1984
    * Deep Sky - Virgin Space - 1995
    * Windows of Heaven - 1999




czytaj całość

Inne utwory z bazy muzycznej Eskirock

  • Nowy Living On The 110 - Prophets Of Rage
    Living On The 110 - Prophets Of Rage
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Amsterdam - Nothing But Thieves
  • Nowy Run For Cover - The Killers
    Run For Cover - The Killers
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Champion - Fall Out Boy
    Champion - Fall Out Boy
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Mów Do Mnie - Snowman
    Mów Do Mnie - Snowman
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Strzał - Jamal
    Strzał - Jamal
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy All In One Night - Stereophonics
    All In One Night - Stereophonics
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Complicated - David Guetta, Dimitri Vegas, Kiiara, Like Mike
    Complicated - David Guetta, Dimitri Vegas, Kiiara, Like Mike
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Gotta Get a Grip - Mick Jagger
    Gotta Get a Grip - Mick Jagger
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy England Lost - Mick Jagger
    England Lost - Mick Jagger
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty