• Savior - Skillet
  • Rebirthing - Skillet
  • The Last Night - Skillet
  • Feel Invincible - Skillet
    Feel Invincible - Skillet
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Sick Of It - Skillet
    Sick Of It - Skillet
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
więcej utworów
Skillet


Skillet: biografia, opis, informacje

Skillet jest rockową grupą założoną w Memphis, w stanie Tennessee, w połowie lat 90tych. W swoich utworach łączą wiele gatunków : grunge, electro-industrial, nu metal, alternative rock. Założyciele:
Ken Steorts - gitara (1996 - 1999)
Trey McClurkin - perkusja (1996 - 2000)
Kevin Haaland - gitara (1999 - 2001) Obecni członkowie:
John Cooper - główny wokal, bass
Korey Cooper - gitara, keyboard, drugi wokal
Jennifer Ledger - perkusja, chórki
Ben Kasica - gitara Dyskografia: 1996 - „Skillet”
1998 - „Hey You, I Love Your Soul”
2000 - „Invincible”
2000 - „Ardent Worship”
2001 - „Alien Youth”
2003 - „Collide”
2006 - „Comatose”
2009 - „Awake”


czytaj całość

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Nowy BUBBLETEA - Daria Zawiałow, Quebonafide
    BUBBLETEA - Daria Zawiałow, Quebonafide
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Flowers On A Grave - Bush
    Flowers On A Grave - Bush
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Mgła na torach - Happysad
    Mgła na torach - Happysad
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Lonely - Palaye Royale
    Lonely - Palaye Royale
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Wszystko czego dziś chcę /REMIX/ - Monika Brodka
  • Nowy In Your Eyes - The Weeknd
    In Your Eyes - The Weeknd
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Throw My Bones - Deep Purple
    Throw My Bones - Deep Purple
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Is Everybody Going Crazy? - Nothing But Thieves
    Is Everybody Going Crazy? - Nothing But Thieves
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Caution - The Killers
    Caution - The Killers
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Champion Of The World - Coldplay
    Champion Of The World - Coldplay
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty