• Savior - Skillet
  • Rebirthing - Skillet
  • The Last Night - Skillet
  • Feel Invincible - Skillet
    Feel Invincible - Skillet
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Sick Of It - Skillet
    Sick Of It - Skillet
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
więcej utworów
Skillet


Skillet: biografia, opis, informacje

Skillet jest rockową grupą założoną w Memphis, w stanie Tennessee, w połowie lat 90tych. W swoich utworach łączą wiele gatunków : grunge, electro-industrial, nu metal, alternative rock. Założyciele:
Ken Steorts - gitara (1996 - 1999)
Trey McClurkin - perkusja (1996 - 2000)
Kevin Haaland - gitara (1999 - 2001) Obecni członkowie:
John Cooper - główny wokal, bass
Korey Cooper - gitara, keyboard, drugi wokal
Jennifer Ledger - perkusja, chórki
Ben Kasica - gitara Dyskografia: 1996 - „Skillet”
1998 - „Hey You, I Love Your Soul”
2000 - „Invincible”
2000 - „Ardent Worship”
2001 - „Alien Youth”
2003 - „Collide”
2006 - „Comatose”
2009 - „Awake”


czytaj całość

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Nowy The game is over - Evanescence
    The game is over - Evanescence
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy DANGEROUS - Seether
    DANGEROUS - Seether
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Świt - Daria Zawiałow, Igo, Król
    Świt - Daria Zawiałow, Igo, Król
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy REAL LOVE SONG - Nothing But Thieves
  • Nowy Tylko nocą - Krzysztof Zalewski
    Tylko nocą - Krzysztof Zalewski
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Always The Same - Whitesnake
    Always The Same - Whitesnake
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Noże i pistolety - Kazik
    Noże i pistolety - Kazik
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • A Ghost - Travis
    A Ghost - Travis
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Dance with Me - Diplo, Young Thug, Thomas Rhett
    Dance with Me - Diplo, Young Thug, Thomas Rhett
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Tiny Indoor Fireworks - Biffy Clyro
    Tiny Indoor Fireworks - Biffy Clyro
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty