Włącz radio Eska ROCK rozwiń
Eskarock:

Artysta, gwiazda, wykonawca, grupa, zespół

  • Savior - Skillet
  • Rebirthing - Skillet
  • The Last Night - Skillet
  • Feel Invincible - Skillet
    Feel Invincible - Skillet
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Sick Of It - Skillet
    Sick Of It - Skillet
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
więcej utworów
Skillet


Skillet: biografia, opis, informacje

Skillet jest rockową grupą założoną w Memphis, w stanie Tennessee, w połowie lat 90tych. W swoich utworach łączą wiele gatunków : grunge, electro-industrial, nu metal, alternative rock. Założyciele:
Ken Steorts - gitara (1996 - 1999)
Trey McClurkin - perkusja (1996 - 2000)
Kevin Haaland - gitara (1999 - 2001) Obecni członkowie:
John Cooper - główny wokal, bass
Korey Cooper - gitara, keyboard, drugi wokal
Jennifer Ledger - perkusja, chórki
Ben Kasica - gitara Dyskografia: 1996 - „Skillet”
1998 - „Hey You, I Love Your Soul”
2000 - „Invincible”
2000 - „Ardent Worship”
2001 - „Alien Youth”
2003 - „Collide”
2006 - „Comatose”
2009 - „Awake”


czytaj całość

Inne utwory z bazy muzycznej Eskirock

  • Nowy Walk On Water - THIRTY SECONDS TO MARS
    Walk On Water - THIRTY SECONDS TO MARS
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Living On The 110 - Prophets Of Rage
    Living On The 110 - Prophets Of Rage
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Amsterdam - Nothing But Thieves
  • Nowy Run For Cover - The Killers
    Run For Cover - The Killers
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Champion - Fall Out Boy
    Champion - Fall Out Boy
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Mów Do Mnie - Snowman
    Mów Do Mnie - Snowman
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Strzał - Jamal
    Strzał - Jamal
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy All In One Night - Stereophonics
    All In One Night - Stereophonics
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Complicated - David Guetta, Dimitri Vegas, Kiiara, Like Mike
    Complicated - David Guetta, Dimitri Vegas, Kiiara, Like Mike
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Gotta Get a Grip - Mick Jagger
    Gotta Get a Grip - Mick Jagger
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty