Włącz radio Eska ROCK rozwiń
Eskarock:

Artysta, gwiazda, wykonawca, grupa, zespół

  • Summer Wine - Ville Valo, Natalia Avelon
    Summer Wine - Ville Valo , Natalia Avelon
    tekst utworu do ulubionych
więcej utworów
Natalia Avelon


Natalia Avelon: biografia, opis, informacje

Natalia Avelon (właśc. Natalia Siwek, ur. 29 marca 1980 we Wrocławiu), aktorka i piosenkarka.

Natalia Siwek wyjechała z Polski wraz z rodzicami w wieku ośmiu lat.Posługuje się językiem  badeńskim, obok niemieckiego i polskiego, zna jeszcze francuski oraz angielski. Ma 164 cm wzrostu.

Pierwszym filmem, w którym Natalia gra główną rolę jest "Das Wilde Leben". Aktorka wciela się tam w postać niemieckiej modelki Uschi Obermaier. Na potrzeby ścieżki dźwiękowej tego filmu, Natalia nagrała z Ville Valo singiel Summer Wine.

Filmografia

Filmy kinowe

    * 2008: Far Cry jako "Natasha Tchernov"
    * 2007: Das Wilde Leben, jako Uschi Obermaier
    * 2002: Der Schuh des Manitu ("Extra Large" Version), Natalia jako nastolatka

Filmy telewizyjne

    * 2009: So ein Schlamassel
    * 2004: Prinz und Paparazzi
    * 2002: Der weiße Hirsch (Film krótkometrażowy)
    * 2001: Der Club der grünen Witwen

Seriale telewizyjne

    * 1999: Streit um drei
    * 2001: Verbotene Liebe, jako Janina Kirsch
    * 2002: Zwei Engel auf Streife - Wodka auf Ex, jako Tatjana
    * 2002: Rosa Roth - Geschlossene Gesellschaft, jako Simone
    * 2003: Der Bulle von Tölz - Süße Versuchung, jako Sprzedawczyni
    * 2003: Marienhof, jako Constanze Vinotti
    * 2005: Ein Fall für zwei - Die schöne Tote, jako Dunja
    * 2005: Bewegte Männer - Die Oberweitenreform, jako Jenny

Dyskografia
Singel  Summer Wine 2007



czytaj całość

Inne utwory z bazy muzycznej Eskirock

  • Nowy Living On The 110 - Prophets Of Rage
    Living On The 110 - Prophets Of Rage
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Amsterdam - Nothing But Thieves
  • Nowy Run For Cover - The Killers
    Run For Cover - The Killers
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Champion - Fall Out Boy
    Champion - Fall Out Boy
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Mów Do Mnie - Snowman
    Mów Do Mnie - Snowman
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Strzał - Jamal
    Strzał - Jamal
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy All In One Night - Stereophonics
    All In One Night - Stereophonics
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Complicated - David Guetta, Dimitri Vegas, Kiiara, Like Mike
    Complicated - David Guetta, Dimitri Vegas, Kiiara, Like Mike
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Gotta Get a Grip - Mick Jagger
    Gotta Get a Grip - Mick Jagger
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy England Lost - Mick Jagger
    England Lost - Mick Jagger
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty